Szerintetek miert nem tudom ot elengedni? Lelki kotes vagy nem tudom mert mar mindent probaltam.
Nem dolgoztál az elengedésen eleget és eléggé(?).
Ez normális. :)
Mit tartasz furának?
Szerintem mondd meg neki, hogy te hiszel ilyen ezotériás dolgokban.
Mondd meg neki azt is, hogy az ügy kapcsán te nem arra gondoltál, hogy ez a te gondolati, gondolkodási problémád, hanem ilyen "lelki kötés" agymenésekben gondolkodtál.
Helyében lennék, az életben többet szóba nem állnék veled. Probléma megoldva.
Még egy tanulságos dolgot elmondanék. Ifjabb koromban, amikor túl sokat gondoltam egy kolléganőre, vagy inkább a hülyeségeire, mert már kezdett elegem lenni belőle. Egyszer úgy alakult, hogy kitaláltam egy olyan hobbi projektet, ami a gondolataim lekötötte, míg megterveztem alaposan stb.
Hát azt látni kellett volna, szegény nő teljesen pofára esett, hogy a hülyeségei engem már hidegen hagynak.
Tehát a dolog kulcsa: gondolatok elterelése másfelé, valami mással kell foglalkozni! És amaz szépen elfelejtődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!