Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mindig ugyanazt a számot...

Mindig ugyanazt a számot látom, ez lehet egy jel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az utóbbi időben elkezdtem érdeklődni egy szakma iránt, azonban nem voltam biztos, hogy nekem ez menne. Így imádkoztam, hogy megtudjam, valóban ez a szakma-e, amivel karriert tudok építeni. Eddig nem éreztem fontosnak, de mindig 19:19 órakor nézem meg az órát. És egyáltalán nem figyelem, vagy keresem, hanem pont akkor akarok valakinek visszaírni stb... Szerintetek ez egy jel? Vagy? Nem kell szidni, hogy "fuuj, már megint egy keresztény", mert ez egy saját döntés.

19N

júl. 2. 06:36
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Ennek mi köze a kereszténységhez?

Egyébként tucatnyi alkalommal kérdezték ezt. Megerősítő torzítás, ráadásul valószínűleg a napi rutin is hozzájárul ahhoz, hogy visszatérő dolgokat tapasztalsz.

júl. 2. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést sem 19:19-kor de még csak nem is 06:19-kor írtad ki így már biztos hogy nem.. Amúgy meg én csomószor 0-t látok. Az 5forintoson kívül az összes pénzen rajta van. Állandóan látom. Most hogy írok a billentyűzeten is ott van.. Most akkor nekem 0 órát kéne dolgoznom? Vagy egy nagy 0 vagyok? :O
júl. 2. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként igazatok van, lehet csak én csináltam bolhából elefántot... Na mindegy, köszi a válaszokat.
júl. 2. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat, az utolso mondatod a kerdesleirasban eleg bizarr... itt mar eleve megkerdojelezodik az epelmejuseged.
júl. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!