Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elhunyt rokontól kérni egy jelet?

Elhunyt rokontól kérni egy jelet?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogy jó témakörben vagyok-e, kérlek ne támadjatok le nagyon: nem vagyok abszolút jártas ezotéria stb témákban, de mindig is hittem a dolgokban. Még ha nem is volt soha semmilyen élményem

A helyzet a következő. Lassan fél éve meghalt szeretett nagypapám. Semmi előjele nem volt, egyik reggel nem ébredt fel többé. Azóta sem tudtam feldolgozni és annyira szeretnék tőle egy “jelt” kapni, hogy létezik egy másik világ, hogy talán valahonnan figyel rám vagy valamilyen módon velem van.. olyan sok ilyen sztorit/videót látok, ahol láttak jeleket az emberek.. én sokat sírok és mindig kérem a papát hogy küldjön egy jelet.. de csak csend van. Figyelek hátha.. de belmagyarázni sem akarom semmibe hogy na ezt a papa küldte..

Van szerintetek bármi mód hogy valahogy “kapcsolatba léphessek” vele? Vagy ezek nem létező dolgok? Csak dolgozzam fel a halálát és kész?

jún. 15. 21:17
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

"Vagy ezek nem létező dolgok?"

Ezek nem létező dolgok.

Hazudhatnék vagy mondhatnám, ha neked úgy könnyebb, akkor hihetsz éppen bármiben.

De ennek nincs semmi értelme, az élet megy tovább.

Ráadásul neked is csak egy van belőle.

jún. 15. 21:51
 2/2 anonim válasza:

Ne várj jeleket tőle,engedd el,azzal jársz a legjobban.

Szerinted a nagyapád örülne neki,ha azt látná,hogy te efféle dolgokkal sanyargatod magad?

Ha van vagy lesz lehetősége valami jelet küldeni,akkor majd megteszi,addig pedig hagyd békében nyugodni.

jún. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!