Vajon ez véletlen lehet?
22 éves korom óta foglalkozok jobban spirituális dolgokkal,mondjuk már fiatalabbként is érdekelt.
A lényeg az,hogy 22 éves korom óta 3 szerettem is eltávozott. Amikor elmentünk a temetésekre,én valahogy sosem voltam igazán szomorú,mert tudtam,hogy egy sokkal jobb helyre kerülnek/fognak kerülni az elhunyt lelkek. Mind 3 alkalommal kértem őket (nyilván magamban),hogy adjanak egy jelet,hogy itt vannak mellettem/mellettünk. És mind a 3 alkalommal hideg fuvallatot éreztem a nyakamnál/arcomnál. Pedig mind a 3 temetésen nyár volt és jó idő. Ezt én képzelem be magamnak,hogy adtak nekem egy jelet,vagy tényleg jelet adtak? 29N
"Ezt én képzelem be magamnak..."
Igen.
Ne foglalkozz spirituális dolgokkal, felesleges.
Nem a középkorban élünk.
Van egy 30 körüli nőismerős, ő előbb borult meg mentálisan (anyjától örökölt baj miatt), utána fordult a spiritualizmus felé, hogy a látomásaira magyarázatot találjon, de ez nyilván rossz irány, hiszen a spiritualizmus nem gyógyít ki semmiből.
Ez az, hogy nem 50 %, ezt honnan veszik egyesek?
Ha valamire nincs bizonyíték, az nem kap automatikusan 50 % esélyt.
Akkor már inkább az időfaktorral egyre csökkenő az esély, hogy bárki bizonyítékot találjon, hiszen már több ezer éve semmi.
Ugyanakkor a fizikai tudásunk egyre fejlődik, a mikro- és makrovilágba egyre mélyebbre látunk és semmi. A semminél is semmibb.
A középkorhoz képest már az átlagemberek is egyre kevésbé hisznek ilyesmikben, a tudományos világ pedig már le sem alázza magát ilyen témák vizsgálatára sem.
Mire várnak egyesek, hány ezer évnek kell még eltelni, hogy ezek az evolúciós alapú tévhitek kimenjenek a fejekből, érthetetlen.
Hiszen a tudás már rendelkezésre áll, csak valakik nem akarják befogadni.
Ez aztán a lassú átmenet, persze több millió éves beidegződéseket nehéz is levetkőzni pár ezer év alatt.
Kedves kérdező!
Ez lehetséges, hogy jelet adtak. Példaértékű, ahogyan hozzáállsz ehhez az egész témához! Tehát szerintem lehetséges, hogy jelet adtak magukról, de bennem az a kérdés vetődött fel, hogy nem fizikai természetű dolgok hogyan tudnak olyan szinten hatni a fizikai világra, hogy megváltoztassák egy kis tartományban annak az állapotát, tehát jelen esetben a levegő hőmérsékletét. Mint tudjuk, a levegő a legfinomabb halmazállapotú anyag, de attól még fizikai.
Ennek a szellem témának széles körű irodalma van, valószínűleg valahol ez is ki van fejtve, amit én itt kérdezek ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!