Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szűrtetek le eddig az...

Mit szűrtetek le eddig az ezotéria hozzászólásokból?

Figyelt kérdés

Jöhetnek ötletek, elkezdem:

-a többségük lány.

-a többségük nem tud írni.

-minél több mindenben hisz valaki, annál rosszabbul ír.

-valószínűleg 18 éven aluliak, ha nem, akkor bölcsészek.

-ha bölcsészek, akkor talán tudnak helyesen írni. Néha előfordul.

-ha fiú, majdnem biztos, hogy 14 éves, vagy az alatti.

-biztos az, hogy nem intelligens emberek, mivel képesek pénzt fizetni mindenféle "gyógyítónak", "látónak", "jósnak", stb...

-aki hisz benne, valószínűleg jelenti ezt a kérdést, de minden bizonnyal megtalálja magát a felsorolt kategóriák egyikében.

2010. okt. 27. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyik többségbe sem tartozom...

Nő vagyok, nem bölcsész, tudok helyesen írni, nem fizettem sosem látónak, gyógyítónak, és nem jelentem a kérdést, bár tényleg provokálsz:)

Amúgy meg írtam már itt sokat, főleg a szellemekről, tapasztaltam már sok fura dolgot az életemben, nem zárkózom el a tudományos válaszok elől, de szívesen elhinném, h nem csak ennyi a létezésünk, és hogy találkozhatok azokkal még, akiket már elvesztettem.

Jó lenne, remélem, h így lesz!

2010. okt. 27. 19:18
 2/11 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Egyik kategóriádba sem tartozom, és egy szavaddal sem értek egyet.

"biztos az, hogy nem intelligens emberek, mivel képesek pénzt fizetni mindenféle "gyógyítónak", "látónak", "jósnak", stb... " Ez a logikai következtetés (a két tagmondat közti kapcsolat) is arra utal, hogy te nem tudsz semmit erről a témakörről. Ez a tény viszont tipikusnak mondható, ide sajnos zömmel a ráérő ateisták és szkeptikusok írogatnak.

2010. okt. 27. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sem férek be a kategóriáidba, de azért megosztom az észrevételeimet, okkultistaként az ezósokról ( kihagyom a nevetni és beszólni érkezőket):

1.

-tudják, hogy nincs határ a tudományok között, legyen az okkult és fizikális, tudják hogy minden összefügg.

-tapasztaltak valamit, amit nem sikerült megmagyarázni tudományosan, de összhangban van a különféle félig-meddig titkos legendákkal.

-tapasztaltak valamit, amit meg sem kísérelnek megmagyarázni, elég nekik egy szépen csengő divatfogalom

-kényszeredetten meg akarnak tapasztalni valami különlegeset.

2.

-Van érzékük és rálátásuk azokra a dolgokra, amik szóba kerülnek

-Úgy tesznek, mintha értenének hozzá

-Téves dolgokon alapuló tudásukat próbálják jó vagy rossz szándékból megosztani.

-szeretnének némi tudást összekaparni maguknak.

Elsőként ennyit szerettem volna megosztani.

2010. okt. 27. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Én két részre osztanám az ezotéria témakörbe írókat:

Az első csoport a tényleges hívők, akik elhisznek mindent, amit a tv-be meg a mesékbe látnak, és próbálják a valóságot addig csavarni, amíg az ő nézőpontjukba bele nem illik.

A második csoport pedig az első csoport hülyeségeit jön kiröhögni.

2010. okt. 27. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hiszek a témában,de nem találtam semmi rám vonatkozót a felsorolásodban.A statisztikád ugyanis nagyon téves!Ugyanis a legtöbb ide írogató értelmileg sérült szkeptikus.Ők még azt az egyszerű mondatot sem tudják felfogni,hogy:ne írj ide!Látom, te is közéjük tartozol, úgyhogy felírhatod a magad fajtát listavezetőnek.

Ez a legfontosabb,amit leszűrtem a témával kapcsolatban.Minimális intelligenciával ez sikerült volna neked is.

További kellemest :)

2010. okt. 27. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

A topicban hozzászólók többsége még véletlenül sem hiszi el ezt a sok hókuspókuszt, viszont jót röhög a sok komolykodó boszorkányon meg javasasszonyon és halottlátón.

A topicban hozzászólók jelentős része már látott vámpíros filmet, és az egyetlen könyv, amit kiolvasott, az az Alkonyat sorozatból van. A nagyobb baj, hogy viszonyítási alap híján el is hitte.

Egy marginális kisebbség örül neki, hogy miután nem maradt pénze az UFO magazin előfizetésére, még mindig talál fórumot, ahol a moszkvai metróban lakó méteres patkányokról, csí, pszi, omega, lambda valamint a görög és kínai ABC maradék betűinek felhasználásával elnevezett energiákról, zagyva álmokról és LSD-s hallucinációkról olvashat, miközben fontoskodó egyetértésben, eltelve saját beavatottságának lélekmelengető fennköltségétől sóhajtozhat, hogy "Ezt csak azok értik, akik hisznek, ti kívülállók nem is tudjátok hogy..."

2010. okt. 27. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:

21:10

Ahhoz képest,hogy nem hiszel benne ,elég tájékozott vagy a témában...

2010. okt. 28. 06:46
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

Én az első csoportba tartozom, aki röhögni jár ide.

Moszkvai patkányok meg energiák ügyében egy 1990-körüli UFO magazinból szereztem az értesüléseimet 1995. tájékán.

Halottlátó, javasasszony egyebek ügyében olvass dark fantasyt és romantikus balladákat, sokat.

Tudod, ha sokat és sokfélét (magyarul minden xart, ami a kezedbe kerül) olvasol, akkor sok területen tűnsz tájékozottnak egy felületes beszélgetés erejéig! ;)

2010. okt. 28. 08:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy az embereknek idő kell, hogy belássák a bizonyos igazságokat, ezért türelmesnek kell lenni velük, megértőnek, amíg meg nem értik, hogy mi a való, és mi a létezés valós oka, célja és értelme. :)

ohh és kihagytál pár megközelítést, ha már kategorizáltál. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 28. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokan csak egy egy oldalát látják a dolognak, és felületesek.

Mások meg ide járnak cseszekedni - mint a kérdező is.

2010. okt. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!