Mit szűrtetek le eddig az ezotéria hozzászólásokból?
Jöhetnek ötletek, elkezdem:
-a többségük lány.
-a többségük nem tud írni.
-minél több mindenben hisz valaki, annál rosszabbul ír.
-valószínűleg 18 éven aluliak, ha nem, akkor bölcsészek.
-ha bölcsészek, akkor talán tudnak helyesen írni. Néha előfordul.
-ha fiú, majdnem biztos, hogy 14 éves, vagy az alatti.
-biztos az, hogy nem intelligens emberek, mivel képesek pénzt fizetni mindenféle "gyógyítónak", "látónak", "jósnak", stb...
-aki hisz benne, valószínűleg jelenti ezt a kérdést, de minden bizonnyal megtalálja magát a felsorolt kategóriák egyikében.
Egyik többségbe sem tartozom...
Nő vagyok, nem bölcsész, tudok helyesen írni, nem fizettem sosem látónak, gyógyítónak, és nem jelentem a kérdést, bár tényleg provokálsz:)
Amúgy meg írtam már itt sokat, főleg a szellemekről, tapasztaltam már sok fura dolgot az életemben, nem zárkózom el a tudományos válaszok elől, de szívesen elhinném, h nem csak ennyi a létezésünk, és hogy találkozhatok azokkal még, akiket már elvesztettem.
Jó lenne, remélem, h így lesz!
Egyik kategóriádba sem tartozom, és egy szavaddal sem értek egyet.
"biztos az, hogy nem intelligens emberek, mivel képesek pénzt fizetni mindenféle "gyógyítónak", "látónak", "jósnak", stb... " Ez a logikai következtetés (a két tagmondat közti kapcsolat) is arra utal, hogy te nem tudsz semmit erről a témakörről. Ez a tény viszont tipikusnak mondható, ide sajnos zömmel a ráérő ateisták és szkeptikusok írogatnak.
Én sem férek be a kategóriáidba, de azért megosztom az észrevételeimet, okkultistaként az ezósokról ( kihagyom a nevetni és beszólni érkezőket):
1.
-tudják, hogy nincs határ a tudományok között, legyen az okkult és fizikális, tudják hogy minden összefügg.
-tapasztaltak valamit, amit nem sikerült megmagyarázni tudományosan, de összhangban van a különféle félig-meddig titkos legendákkal.
-tapasztaltak valamit, amit meg sem kísérelnek megmagyarázni, elég nekik egy szépen csengő divatfogalom
-kényszeredetten meg akarnak tapasztalni valami különlegeset.
2.
-Van érzékük és rálátásuk azokra a dolgokra, amik szóba kerülnek
-Úgy tesznek, mintha értenének hozzá
-Téves dolgokon alapuló tudásukat próbálják jó vagy rossz szándékból megosztani.
-szeretnének némi tudást összekaparni maguknak.
Elsőként ennyit szerettem volna megosztani.
Én két részre osztanám az ezotéria témakörbe írókat:
Az első csoport a tényleges hívők, akik elhisznek mindent, amit a tv-be meg a mesékbe látnak, és próbálják a valóságot addig csavarni, amíg az ő nézőpontjukba bele nem illik.
A második csoport pedig az első csoport hülyeségeit jön kiröhögni.
Hiszek a témában,de nem találtam semmi rám vonatkozót a felsorolásodban.A statisztikád ugyanis nagyon téves!Ugyanis a legtöbb ide írogató értelmileg sérült szkeptikus.Ők még azt az egyszerű mondatot sem tudják felfogni,hogy:ne írj ide!Látom, te is közéjük tartozol, úgyhogy felírhatod a magad fajtát listavezetőnek.
Ez a legfontosabb,amit leszűrtem a témával kapcsolatban.Minimális intelligenciával ez sikerült volna neked is.
További kellemest :)
A topicban hozzászólók többsége még véletlenül sem hiszi el ezt a sok hókuspókuszt, viszont jót röhög a sok komolykodó boszorkányon meg javasasszonyon és halottlátón.
A topicban hozzászólók jelentős része már látott vámpíros filmet, és az egyetlen könyv, amit kiolvasott, az az Alkonyat sorozatból van. A nagyobb baj, hogy viszonyítási alap híján el is hitte.
Egy marginális kisebbség örül neki, hogy miután nem maradt pénze az UFO magazin előfizetésére, még mindig talál fórumot, ahol a moszkvai metróban lakó méteres patkányokról, csí, pszi, omega, lambda valamint a görög és kínai ABC maradék betűinek felhasználásával elnevezett energiákról, zagyva álmokról és LSD-s hallucinációkról olvashat, miközben fontoskodó egyetértésben, eltelve saját beavatottságának lélekmelengető fennköltségétől sóhajtozhat, hogy "Ezt csak azok értik, akik hisznek, ti kívülállók nem is tudjátok hogy..."
21:10
Ahhoz képest,hogy nem hiszel benne ,elég tájékozott vagy a témában...
Én az első csoportba tartozom, aki röhögni jár ide.
Moszkvai patkányok meg energiák ügyében egy 1990-körüli UFO magazinból szereztem az értesüléseimet 1995. tájékán.
Halottlátó, javasasszony egyebek ügyében olvass dark fantasyt és romantikus balladákat, sokat.
Tudod, ha sokat és sokfélét (magyarul minden xart, ami a kezedbe kerül) olvasol, akkor sok területen tűnsz tájékozottnak egy felületes beszélgetés erejéig! ;)
Azt, hogy az embereknek idő kell, hogy belássák a bizonyos igazságokat, ezért türelmesnek kell lenni velük, megértőnek, amíg meg nem értik, hogy mi a való, és mi a létezés valós oka, célja és értelme. :)
ohh és kihagytál pár megközelítést, ha már kategorizáltál. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Sokan csak egy egy oldalát látják a dolognak, és felületesek.
Mások meg ide járnak cseszekedni - mint a kérdező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!