Szerintetek is van "arcuk" a számoknak?
Figyelt kérdés
Bocsi,ha rossz kategória. Nem kamu kérdés, illik nem kinevetni. ;) Köszönöm.
Ugyebár vannak a leghíresebb spiritualitást jelképező számok: 111,222,444,777,stb
Vannak az embereknek szerencseszámaik is, ami egyénenként eltér, mindenkinek más.
Lehet, hogy más is lát ebben valamit, de szerintem a számoknak igenis van "arcuk", mintha grimaszolnának vagy stb.
Például a 6-os kicsit csodálkozós vagy akár ijedős, majrés. A 7-es például picit semmilyen, de ha mögérakjuk a 4-est és így lesz 74, az olyan gonosz, agressziót jelenít meg számomra.
ápr. 18. 18:15
1/13 anonim válasza:
Nagyon érdekes felvetés, én még így sosem néztem rájuk. Nekem a számokról folyamatosan viszonylatszámok jutnak eszembe (közlekedésben dolgozom,) így a 6, 7, 4, 74-ről is rögtön 🤣
3/13 Metionin válasza:
Ilyesmit nem látok beléjük, ellenben színük van már kiskorom óta. És vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus számok, amihez köze van a színüknek.
4/13 anonim válasza:
Van arcuk színük, és még személyiségük is.
7/13 anonim válasza:
És formáik is vannak, és illemtanilag is másabbak.
9/13 anonim válasza:
Ha a kvantumfizikát megnézed, kiderül hogy mindent mi látunk bele mindenbe.
10/13 anonim válasza:
Nem kell ehhez kvantumfizika, olyanok vagyunk hogy mindbe arcot látunk bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!