Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem találjátok furcsának az...

Nem találjátok furcsának az emberi létezést?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta gondolok rá, de nem igazán tudom megfogalmazni.

Furcsa, hogy élünk, hogy be vagyunk zárva egy testbe. Amit mindenki csinál (evés, szex stb), ezeket én is csinálom, de nagyon sokszor belegondolok, hogy miért?

Éreztétek már úgy, hogy nem vagytok idevalóak? Hogy igazából máshol lenne a helyetek nem pedig emberként létezni?

ápr. 16. 13:21
1 2 3
 11/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
36%
Vagyis átvitt értelmeket (mobil szívatások, meg siettem is).
ápr. 16. 18:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is gonolkodtam már... Elég fura, hogy megszületünk, ikolába járunk, tanulunk, szakmákot tanulunk a felsőbb iskolákban, hogy legyen majd munkánk (könyvelő, épitész, pék, rendőr, víz-gáz szerelő stb.), hogy legyen pénzünk, hogy tudjunk élni. Ezért öreg korunkig gürcölünk. Majd meghalunk.

Tehát születéstől a halálig csak azért vagy, hogy élj. Az egész életed tehát küzdelem azért, hogy élhess. És végül meghalsz. Puffff. Vége. Fura.

ápr. 17. 12:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ez tényleg elszomorító, és kilátástalanná teszi az életet. Egyesek szerint a magasan fejlett földönkívüli társadalmakban nem kell dolgozni az embereknek a megélhetésük miatt, meg eleve pénz sincsen meg kizsákmányolás. Hogyha ez így van, akkor joggal vetődik fel a kérdés, hogy vajon miért nem más bolygóra születtünk? Ezek elgondolkodtató dolgok szerintem.
ápr. 17. 12:28
 14/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Egyesek szerint a magasan fejlett földönkívüli társadalmakban nem kell dolgozni az emberek..."

Mármint azok bizonyára nem emberek, hanem valamilyen "tagok", egyedek.

Az emberiségre nem ez vár, ilyen civilizációk elvileg egyszer túlszaporodnak, összeomlanak, kihalnak.

De van ennél jobb is. Általában hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a végtelenben bizonyára máshol is van élet, valószínűség alapján. Pedig ez sem olyan "biztos":

[link]

Ez már nem is olyan lényeges, érdekesség:

[link]

ápr. 17. 12:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem szaporodnak túl, és nem halnak ki.
ápr. 17. 12:52
 16/21 anonim válasza:

14 és 15:

Nem is biztos, hogy olyan könnyű náluk a szaporodás vagy valamiért nem annyira akarnak, ezért lent tudják tartani a populáció számot.

ápr. 17. 16:56
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 Igen, ez szerintem is így van, emiatt írtam ezt a 15-ös hozzászólásomban.

Fentebb természetesen a 12-es hozzászólóra reagáltam, csak elírtam véletlenül.

ápr. 17. 18:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem az a fura hogy egy sejtből kialakul a sok csont, a sok vér meg a haj

Meg a szív ami beindul es nyomja a vért egy egész életen át

ápr. 18. 06:09
 19/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Azért is szoktam emlegetni, mai tudásunkkal nehéz ezt megérteni, hogy az ondósejt és petesejt mennyi temérdek információt, adatot továbbít, amiből mindez kialakul, pedig fizikailag más átvitel nem képzelhető el, misztikus dolgok pedig nincsenek. Vagy a növények és más életformák megfelelő örökítő kódjai.

Ha viszont ennyi minden van a "papa-mama kódban", beleférhet még némi információ az előző életekből is, ami hipnózissal is sok esetben előhívható.

Ez cáfolja a reinkarnációt, vagyis tisztán fizikai alapon adódhatnak át korábbi emlékek és csak a nemzés előtti korból lehetséges (arra utalnék, hogy az öregember már nem ad át semmit). Hogy valakik mit állítanak, mit terjeszt a néphit, az semmit nem jelent, nem bizonyított.

ápr. 18. 06:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Halál is furcsa

Megszoktuk hogy élunk, milyen fura lesz ha már meg leszunk halva

Bár azt nem fogjuk úgyse megtudni

Az a fura hogy nem tudjuk elképzelni a nem létezést

Milyen lesz amikor már meg leszunk halva

ápr. 18. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!