Kihasználjátok az utolsó napokat amiket a Földön tölthetünk?
Figyelt kérdés
A háború miatt kérdezem. Ki tudja lehet hogy nem lesz holnap.ápr. 11. 15:56
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Nem tudom meddig fog tartani az én történetem, de 21 év alatt már szerintem éltem annyit mint más 50 év alatt. Inkább próbálok visszább venni, hogy ne pusztuljak el mindenféle káros vagy veszélyes szenvedélytől amikkel eddig szórakoztattam magam. Mondjuk már 2 éve ezt mondom, aztán hetekig vagy hónapokig inkább rákontrázok az eddigiekre.
14/18 anonim válasza:
Én már új bolygón élek. Nem közömbös a föld sorsa, de az utolsó napokon túlvagyok, nem volt rossz
15/18 anonim válasza:
"Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki .féljen, ameddig bír... :)"
A mondás nem egészen így szól, hanem:
"Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki "éljen szexuális életet", ameddig bír!
Az "éljen szexuális életet" kifejezés helyére egy "b" betűvel kezdődő, "asszon"-ra végződő szót kell beilleszteni.
17/18 anonim válasza:
A napok használnak el bennünket. Meg úgy általánosságban mindent. Én csak szemlélője vagyok a változásnak. Ez az élet rendje.
18/18 anonim válasza:
Ez csak úgy tudna igazán érdekes lenni, ha láthatnánk közösen, mindannyian egy visszaszámláló órát, hogy még mennyi időnk van a végső pusztulásig. Egyenlőre csak a saját halálom időpontját tudom megsaccolni. Rosszabb esetben néhány perc múlva.. jobb esetben XX év múlva fog bekövetkezni. Ilyen bizonytalan időintervallumra én nem tervezek semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!