A laposföldesek mit szólnak ehhez a videóhoz?
Kamerát raktak egy visszatérő kapszulára, ami a légkörben Mach 25-ös hiperszonikus sebességgel haladt, vagyis másodpercenként körülbelül 8500 métert tett meg.
Rövid verzió: https://www.youtube.com/watch?v=qw4DseiPu7E&t=344s
Teljes: https://www.youtube.com/watch?v=BWxl921rMgM
Mit akarsz nagybetűvel írni, duplán értetlen voltál.
Hagyjuk a terelést!
Ha azért kötöttél bele a kérdezőbe, mert nem szimpatikus számodra a laposföldes bolondok kigúnyolása, akkor mondd meg őszintén!
Csak nem hívő vagy magad is?
13 Te ne terelj. Előbb válaszolj arra.
"Csak nem hívő vagy magad is?"
Nem.
Ezt írtad:
"A másik lehetöség, hogy a kérdezö hülyébb, mint a konteósok, és nem tanulta meg, hogy a tulajdonneveket nagy betüvel írjuk: Föld."
De a kérdésben ilyen szó (föld) magában nem is szerepel ("nagybetű" egy szó).
Mit szerettél volna látni?
laposföldesek
helyett
laposFöldesek
Laposföldesek
Ennek semmi értelme, jó volt az első.
Felesleges kötekedés az egész és te engem nem vonsz kérdőre.
" és te engem nem vonsz kérdőre."
Fogalomzavarban szenvedsz. Kérdeztem tőled valamit, amire nem válaszoltál, hane elkezdtél vádaskodni.
Egyébként meg kinek képzeled magad, hogy nem lehet tőled kérdezni?
Azért én válaszolok neked:
Számomra a lapos Föld hívők lenne az irány. De láttam már olyat is, hogy "
LaposFöldes ateisták", amivel nem feltétlenül értek egyet.
"("nagybetű" egy szó"
Már korábban kefejtettem. Egy szó, mint főnév. De helyes az is, a a nagyot melléknévként használom. Ettől nem lesz helytelen.
17, tudom, ismerős. A múltkoriban valakit rendre intett a szabályzatot idézve, hogy a kérdésre válaszoljon és ne a válaszokat.
A vicces csak az volt, hogy a kérdésre nem is válaszolt.
Annyira szánalmas, amikor olyan köt bele helyesírásba, akinek láthatóan fogalma sincs róla.
"Nagy betű" vagy "nagybetű" is van természetesen, de ez nem szabadon választott, kontextusfüggő. Jelen kontextusban nagybetű.
Melléknév pedig állhat önmagában is, hagyjuk már...
"Számomra a lapos Föld hívők lenne az irány."
Ezt írd be valami nyelvész topikba, nevetséges.
Nem én kezdtem a terelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!