A laposföldesek mit szólnak ehhez a videóhoz?
Kamerát raktak egy visszatérő kapszulára, ami a légkörben Mach 25-ös hiperszonikus sebességgel haladt, vagyis másodpercenként körülbelül 8500 métert tett meg.
Rövid verzió: https://www.youtube.com/watch?v=qw4DseiPu7E&t=344s
Teljes: https://www.youtube.com/watch?v=BWxl921rMgM
3 szerintem azok a földmüvesek, akiknek nincs domb, vagy árok a telkén.
A másik lehetöség, hogy a kérdezö hülyébb, mint a konteósok, és nem tanulta meg, hogy a tulajdonneveket nagy betüvel írjuk: Föld.
Olyasmi felvétel mint mikor gyerek voltam és ment a Őrjárat a kozmoszban – Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai.
Föld lapos,miért ilyen nehéz ezt megérteni.
Ézsaiás 11:12
12 Jelt* fog állítani a nemzeteknek,akik szétszóródtak, és egybegyűjti a föld négy sarkáról azokat, akik szétszéledtek!
Bibliába is benne van négy sarkából!
A laposföldesek, laposföldhívők melléknév, itt nincs mit nagybetűvel írni.
Nem írod nagybetűvel, hogy "magyar ember, német autó", ez hülyeség.
Lényeg, hogy a laposföldesek nem értenek a szóból, annyira paranoidok, hogy mindenben összeesküvést látnak. Holdraszállás nekik csak vicc, stúdiómunka.
"Egybeírjuk a nagybetű szót."
Nem feltétlenül. Ez pont helyes így is, úgy is.
"A hülyézés után meg ez. Biztos én vagyok a nagyobb proli."
Nem hülyéztem. Felvázoltam két lehetőséget, hogy szántóföldre gondoltál, vagy hogy hülye vagy, de látatlanban ezt én nem mondhatom ki.
Te élből a másodikat választottad.
A prolizásért elnézést kérek, néha tévedhet az ember.
"A laposföldesek, laposföldhívők melléknév, itt nincs mit nagybetűvel írni."
Akkor légyszíves mutasd meg az idézett mondatban, hol a főnév amire vonatkozik a melléknév?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!