Orbán Viktor egészen elképesztő változáson ment keresztül miután az első Orbán kormány választási vereséget szenvedett 2002-ben?
Elképzelhető hogy elkeseredésében sátáni alkut kötött a hatalom megszerzésére, és ezért tesz mindenben másképp, mint korábban?
Ezért szolgálhatja Putyint, a káoszt, a megosztást, a gyűlöletkeltést, az ország teljes kifosztását, bekebelezését?
Nem politikai kérdés, én valójában tudom hogy létezik és jelen van a világunkban a sátán, csak nehéz lenne elfogadni, ha egy magyar is alkut kötött volna.
Putyin egészen biztosan őt szolgálja.
De az elején amikor hatalomba került még normális volt, helyes irány, jó dolgokat akart, stb.
A következő -és azóta is tartó- időszakában azonban teljesen más, egy sötét, gonosz emberként tért vissza, és minden döntésében a káosz, az emberellenesség köszön vissza.
"De az elején amikor hatalomba került még normális volt, helyes irány, jó dolgokat akart, stb."
Most végzik a fontos dolgokat a YGL-ek, azért tűnhet fel jobban, hogy rossz ember. Pedig már rég eladta a lelkét az ördögnek.
Marhaság.
Orbánék azért buktak meg akkor, mert az összes médiában, még a köztévében is őket mocskolták, ezt én magam láttam, hallottam. RTL Klub, internetes portálok stb.
A problémák kiemelése és az eredmények gondos elhallgatása mellett. Így persze borítékolható volt a kudarc.
Orbánnak ez nagyon rosszul esett, hiszen ő ezt nyilván másképp látta, tervei lettek volna stb.
Hatalmas lecke volt, ezért ahogy sikerült visszatérni, gondoskodott róla, hogy ilyen hiba legközelebb ne fordulhasson elő. A média hatalom.
Ennyi a történet, aki többet lát bele, az már súlyos eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!