Az létezhet, hogy a sokat emlegetett qvantumvilág az az álomvilág?
A vagyaidban barmi letezhet, amit csak el akarsz kepzelni es amitol jobban erzed magadat.
A 'kvantumvilag' ilyen formajaban humbug, sci-fi filmek allando kelleke amikor valami huuuudetitokzatosat kell mondani. Az almaink ellenben csak az agy 'karbantarto' funkcioinak mellektermekei, amikor pihenes kozben probal rendet rakni a napi esemenyek meg a tobbi emlek kozott.
Nem létezhet.
Amennyiben ez a tény számodra nem elfogadható, akkor kérlek igazolj át az ezotériába!
És mi a véleményed arról, hogy ha például az álomban vagyok, akkor tudok a kezemből kalapácsot csinálni.
Vagy bármit.
Én azt olvastam, hogy a kvantumvilágban van szuperpozíció.
Ebből aztán megvalósul valami.
Ez hasonlít, hiszen mind a kettő esetben ezer féle lehetőség van, és az egyik megvalósul.
Kérdező...
ha ennyire csak az ezotériában vagy képes gondolkodni, akkor miért nem oda írsz?
AZ EGÉSZ VILÁG a kvantumvilág! Csak elegendően messziről néz úgy ki, ahogy megszoktad, de közelről kvantumos MINDEN!
És köze nincs az álmokhoz.
Ki emlegeti az ezotériát?
Itt csak te vagy rákattanva.
A tudatos álom létező dolog.
A kvantum is.
Innentől kezdve nem tudom mit kevered a szart, menj te oda.
Azért ezotéria, mert a tudományhoz még csak halvány köze sincs annak, amit mondasz. Még beszélő viszonyban sincs vele, hanem egyszerűen van egy légből kapott vágyad, és ezzel jöttél ide. Mi köze van a tudatos álomnak a kvantumvilághoz? A kvantumvilág itt van körülötted most is, azt látod, ha körbenézel.
Menj át az ezotériára ezzel a hülyeséggel!
Nézd, ha tényleg halvány lila gőzöd nincs arról, amit mondtam, akkor mit keresel itt?
Csak egyetlen indokot mondjál, hogy mi köze lehet a tudatos álomnak a kvantumvilághoz?
Írtam.
Csak akkor is el voltál foglalva az ezotériával, a titkos szerelmeddel.🤡
Menj, csinálj inkább egy szerelmi kötést.
Legyen a kérdező egy elrettentő példakép számunkra!
Így jár az a generáció, amelyik agyát már kis kortól szétbaxa a filmek CGI világa. Semmi realitásérzék, semmi kauzalitásra épülő világkép!
Nem csak ez a gond.
Egyszerűen elképzelni se tudja, hogy ne neki legyen igaza.
És akkor ebből következik az is, hogy mindenki más hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!