1/7 anonim válasza:
Lottószámok.20 évvel ezelőtt nyertem egyik lottón.Kanadában élek de pár hónapra ilyenkor télen mindig hazajövök.
2/7 anonim válasza:
Sok minden a másnappal kapcsolatban. Amikor utazok vagy újdonság fog történni másnap pl új munkahely, megálmodom nagyjából az egészet.
3/7 anonim válasza:
A profétikus álmok mindegyike, és világiként is sok.
4/7 anonim válasza:
Exem korizott egy vörös hajú lánnyal, aki egyébként nem volt szimpatikus, és Rékának hívták.
2 hónap múlva bukott le egy vörös hajú, Réka nevű nővel, akit akkor 1 hete ismert meg.
5/7 anonim válasza:
Megálmodtam, hogy másnap ki fog felelni bioszból. És másnap pontosan őt hívták ki..
(Nem én voltam a tanár.:D)
6/7 anonim válasza:
Azt álmodtam hogy csal a barátom de a valosagban elkepzelhetetlen volt akkor koltpztunk össze dult a love is en találtam munkat is.
Reggel felébredve még röhögtem is rajta hogy milyen baromsagokat álmodok.
Aztán még aznap éjjel becsöngetett hozzank egy csaj...
7/7 anonim válasza:
*Szerintem a napkozben ert nonverbalis jeleket teszi össze az agy mikor alszik. Es meglatsz olyan dolgokat amik felett napkozben elsiklottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!