A mai materialista ember, hogyan védené meg magát egy interdimenzionális idővihartól, vagy a maghasadástól?
Hányfajta kábítószert fogyasztottál egyszerre? Lehet orvoshoz kéne fordulnod. Maghasadás?
Tessék, konkrétan:
Minek kéne ettől megvédenie? Például ez zajlik a Napban is szüntelenül.
Az interdimenzionális idővihar nevezetű kifejezés szerintem nem egy létező fogalom, de majd te is rájössz, ha elmúlik a kábítószerek hatása, kivéve ha úgy maradtál, de akkor a zártosztályon van a helyed. Ekkora baromságot...
Ha hiányzik belőlünk a legfelsőbb létezési síkokkal való kommunikáció képessége az talán azért van, mert semmi dolgunk nincs velük.
Igaz, a repülés képessége is hiányzik belőlünk, de a meglévő értelmi képességeink segítségével tudunk repülőgépet építeni. Viszont az emberiség százezer évekig megvolt a légi közlekedés nélkül is, ami azért jól mutatja, hogy valójában nincs rá igazán szükségünk.
"A mai materialista ember erre képtelen, mivel teljesen kivan mosva az agya. Hiányzik belőle a legfelsőbb létezési síkokkal való kommunikáció képessége - és az arra való igény is hiányzik belőle. Mi lesz így velünk?"
Szerintem attól jobban kell aggódni, hogy a hozzád hasonló pszichésen zavart, mentálisan instabil emberek is a társadalom szerves részét képzik.
Még olyanról nem hallottam hogy a fizikusok, matematikusok vagy kutatók halomra ölték volna egymást amiatt mert más a hipotézisük, viszont ilyen spirituális elmebetegeknél, vallási szektáknál rendszeres jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!