Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Covid oltottak is felemelkedhe...

Covid oltottak is felemelkedhetnek?

Figyelt kérdés

Sok szó esik arról,hogy változik a Föld rezgése, és hogy az önmagukon dolgozó emberek, akik tisztítják magunkat (pl.taplalkozassal) meditálnak..stb. szintén emelkedik a frekvenciãjuk.

De mi a helyzet azokkal, akik covid oltottak, pláne mRNS oltással? Őket rendre "temetik" (fizikai és spirituális értelemben is).

jan. 4. 16:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
A félelmet ne keverjük össze az elővigyázatossággal. Az elővigyázatosság nem félelem, hanem józanság, előrelátás, tudatosság, bárminek nevezhetjük. Én például nem rettegtem a Covid alatt, jóval előtte tudtam hogy be akarják majd oltani az embereket. Erről már 10+ évvel ezelőtt is tudni lehetett, aki volt elég szemfüles.
jan. 10. 15:08
 22/46 anonim ***** válasza:
Egy spiritualis képesség nem tud függni az anyagitól. Amíg van tudatod, és tudatodnál vagy, addig fel tudsz emelkedni. Ezt egy anyagi-fizikai dolog nem tudja befolyásolni.
jan. 10. 23:48
 23/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

21.

Nem mondod!

Jött egy világjárvány, ami köztudottan átlagban 100 évente előfordul az emberiség történelmében.

Az evolúció és a Földi élet tökéletes logikáját követve.

Az okos emberek már évek óta mondogatták, hogy esedékes.

Na vajon honnan tudhatták? Ezt csak ők tudják.

Most viszont úgy jött, hogy a tudomány mai állása szerint, a korábbiaknál sokkal gyorsabban tudtak reagálni az okosabb emberek, védőoltások kifejlesztésével.

Komolyan, valakinek ez probléma?

Hogy emberéleteket lehetett megmenteni, védőoltások segítségével?

Voltak, akik belehaltak, mert akkor még nem volt védőoltás. Nekik milyen érzés lehetett, ez a balszerencse? Ha kicsit később kapja el, az oltás megmenthette volna az életét.

Voltak persze olyan hülyék, akik belehaltak, pedig oltás létezett már, csak neki nem kellett. Mert nem normális, buta bedőlt a közösségi oldalak álhíreinek.

Kínában volt olyan ember, aki 1 napot utazott az áhított védőoltásért, a majd 1 napig utazott hazafelé.

Valakinek 1 buszmegálló lett volna, de ő inkább elhalt.

Normális?

Vagy én vagyok villamos.

Egyszerűen nem értem az emberi ostobaságnak ezt a szintjét.

Középkorban voltak ilyen hülyék.

jan. 12. 12:31
 24/46 anonim ***** válasza:
29%

23.

Annyira fárasztó ez a vakcina duma. Szerinted is csak az élte túl azt a náthát aki be lett oltva. Aki nem kapja meg az belehal.

Tud miért van az hogy lett megosztottság az oltottak és oltatlanok között?

Mert a mi életünkben soha nem látott módon, a kormányok elképesztő, a személyi szabadságot korlátozva, nyomást gyakoroltak, zsarolták az embereket, hogy adassak be magunknak, többnyire egy olyan újkeletű technológiajú valamit, ami széles skálán még ismeretlen volt (és mint kiderült rengeteg hosszútávú mellékhatással járhat) mi ellen? Egy felső légúti megbetegedés ellen.

Nem emlékszel? Az elején az volt hogy oltasd be magad, el sem fogod kapni. Majd az lett belőle hogy jó elkapod de észre sem veszed. Aztán az hogy jó jó beteg leszel, de annyira nem. Aztán jó beteg leszel, de nem halsz bele. Aztán amikor ugyanúgy elhullottak az emberek elcsitult mindenki.

Számtalan ismerősöm szenved a pfizer miatt és a pokolba kívánja.

Értdsd meg hogy a probléma nem maga a vakcina mint gyengített kórokozó amely aktiválja az immunrendszert, hanem az mRNS, meg a kormányok által gyakorolt terror.

Én pld elkaptam még amikor nem létezett vakcina, náthás lettem meg elmentek a szagok, ennyi. Ezáltal mivel már elkaptam úgymond immunizáltá váltam, de mivel nem voltam beoltva ugyanolyan B kategóriás emberként voltam kezelve, maradhattam a kordon mögött.

jan. 12. 13:20
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

23. Ezzel csak az a baj, hogy 2012-óta szajkózzák a "konteósok" a teóriájukat. Addig én is zakkantnak gondoltam öket, amíg el nem jött az idö.

Egyébként aki nem buborékban él, megfigyelhette, hogy ha valami katasztrófa van, normál esetben a kormányok a pánikot próbálják elkerülni, és csöpögtetve szalámitaktikával beadják az embereknek az igazságot.

Itt mi történt? AZonnali pánikkeltés, átgondolatlan kapkodás, mindent is TILOS stb. aztán jótevöként elhozni a "mennyei mannát", amit mindenki annyira vár már. Az idöszakot végigkísérték az értelmetlen intézkedések, és ezalatt nem azt értem, hogy a karantén, vagy a maszk értelmetlen volt, hanem az, hogy pl, a zsúfolásig telt oktoberfesten lealjasodva egymás pöcsét fogva pisáltatják egymást kötetlenül a bajor hazafiak, majd a buszon hazafelé csak maszkban mehetnek.

Vagy pl. ha átrepült Bécs felett egy repülö, már nem volt máshol kötelezö a maszk, de a hivatalos protokoll szerint ott a bécsi légtérben pár percre fel kellett volna tenni (nem tudom volt-e olyan akör aki be is tartotta).

jan. 12. 14:14
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

A másik pedig az, hogy köztudottan le van mindenhol (pl. németeknél is, de ahogy hallom magyarországon sem rózsás a helyzet) amortizálva az egészségügy.

Éveket kell várni bizonyos vizsgálatokra, amit lehet a szerencsétlen beteg meg sem ér.

De a "vaccina" ment 2 hónap alatt, csak nekünk, csak a mi érdekünkben, minden hátsó szándék nélkül. :)

jan. 12. 14:17
 27/46 anonim ***** válasza:

24

Nem a 23as vagyok, de akkor ezek szerint ezt te úgy látod, mint egy hatalmi eszköz. Ezzel nincs semmi baj, annak látod, aminek akarod, sokan az oltottak is így látják.

Vagy. Ha valaki bizalmatlan vagy fél mert nincs letesztelve, vagy mert mellékhatások lehetnek - mint minden gyógyszernél. Oké. Akkor ő nem adatja be, áldásunk reája, ezzel sincs semmi baj, az ő döntése.

De! Ennek SEMMI köze nincs a felemelkedéshez.

Ez egy eszköze a tömeg-megosztásnak, hogy két csapatra váljon ketté a tömeg. Oltatlanokra és oltottakra. Akik majd jól egymásnak feszülnek és elfőnek a saját levükben, amint próbáljak a másik felet meggyőzni a saját igazukról.

Mert nézd meg, már régóta nem kérnek igazolványt, elő se kerül a covid. Van, el lehet kapni, de senki nem kíváncsi rá. Mégis, még MINDIG (!!!) ott tartunk, hogy oltott vagy oltatlan.

Az isten nem szelektál. Az ilyen szelektálást az ember teszi. Maximum az ember mondja, hogy 'Isten nevében', aztán tudod hol van emögött az Isten... Sehol. Csak fel van használva a neve.

Amikor az oltatlant nem engedik be rendezvényre akkor ki szelektál? Az ember. Ez hátrányos megkülönböztetés.

És amikor az oltatlan terjeszti, hogy csak az emelkedik fel, aki nincs beoltva, akkor ki szelektál? Az ember. Megint. Ez is hátrányos megkülönböztetés. Megint.

Mindkettő az embertől származik.

Sőt, a vírus is nagy valószínűséggel az embertől származik. Az oltás is. És lám, az is, hogy oltottnak kell-e lenni, vagy oltatlannak.

Ez csak egy eszköz, hogy megosztott legyen a társadalom. Mert egységben az erő. Ha megosztottság van, akkor egyik csapat a másikat úgyis visszahúzza, vagy legalábbis elmerülnek a vitáikban egy csinált konfliktus miatt, AKKOR nem fognak semmi olyannal foglalkozni, hogy felemelkedés. Mert el vannak foglalva azzal, hogy ki oltott meg ki oltatlan és miért jobb egyik a másiknál vagy fordítva.

De ennek a felemelkedéshez SEMMI köze. Az nem a hatalmon múlik, meg az oltáson meg a szomszédnénin, hanem mindenkinek saját magán.

A kérdezőnek is mondom. Isten, aki a feltétel nélküli szeretetre tanít, majd pont ő kötné feltételhez a szeretetet? Pont ő szabná meg, hogy na ha te ilyen vagy akkor felemelkedhetsz, de ha olyan akkor nem?

Ez nem Istennek az eszköze, maximum olyannak, aki annak mondja magát, de nem az.

jan. 12. 14:44
 28/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:
72%

24. "Annyira fárasztó ez a vakcina duma. Szerinted is csak az élte túl azt a náthát aki be lett oltva. Aki nem kapja meg az belehal."

Az én szavaim is kiforgatod, hülyeségeket magyarázol bele. Ezért nem érted a világ dolgait sem, paranoid gondolkodás mentén ez lehetetlen.

jan. 12. 15:01
 29/46 anonim ***** válasza:
70%

28 paranodid gondolkodás :D

Remélem már túl vagy az ötödik adagon, nehogy bajod essen.

jan. 12. 15:17
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

Maradva az eredeti kérdésnél, hogy az oltás vallásuak és a keresztény vallásuak is nehogy megsértődjenek, igen, felemelkedhetnek akkor ők is!

BUÉK mindenkinek.

jan. 12. 15:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!