Próbáltátok már ezt?
Figyelt kérdés
Rauhnächte a neve, mikor felírsz 13 kívánságot és napi 1-et elégetsz (12 nap-12 hónap) amíg 1 marad amit a célod lesz teljesíteni/haladni felé ebben az évben és a többit az univerzumra bízod hogy teljesüljön.
Miket kívántatok előzőleg/mi lehet kívánság?
2023. dec. 26. 19:56
1/5 anonim válasza:
Nem próbáltam, de érdekesen hangzik. Egy bajom van vele, h 5 kívánságot sem tudnék sztem most hirtelen megfogalmazni, nem hogy 13 olyat, ami komoly is.
2/5 hosszúhajú válasza:
én luca nap próbáltam hasonló szisztémát pár éve, 13 gombócot főzni, benne papírra írt névvel és amelyik utoljóra jön fel a forró víz tetejére az lesz a párom. 17 éve nem láttam azt a valakit... ha jól emlékszem tényleg így volt - annyira rég volt. amit te írsz mondjuk más, mert te húzod a nevet, nem a víz dobja fel. a tudatalatti azért tudja mit akarsz, olyan kívánságok legyenek amiket közel egyformán szeretnél, mert különben vagy elsőre vagy utolsóra beidőzíti az agyad, hogy jajjj azt még nem húzzam ki. mondjuk ilye szempontból a gombócok elvileg jobbak, mert nincs beleszólásod. aztán látod. de próbáld ki! írd meg 1 év múlva mi lett - nem vicc, tényleg írd meg!
3/5 anonim válasza:
egyszerűbb papirkakat egetni meg gombócokat főzni minthogy fel keljen állni a fotelból és tenni a dolgokert
4/5 anonim válasza:
#3 tenni kell érte, csak ezzel a módszerrel választod ki, h mire fókuszálj. Sok álom vége az lesz, h egyik sem teljesül, de ha egyre koncentrálsz egyszerre, akkor hamarabb eléred a célt.
5/5 hosszúhajú válasza:
3. miért gondolod hogy nem lehet a kettőt egyszerre? készül az egyetemi felvételire, de közben ezt is csinálja. találkozik emberekkel, párt keres, ismerkedik, de közben ezt is csinálja. azon kívül egy kívánság olyan is lehet amiért nem tehet a jelenben. pl szeretnék majd két gyereket. vagy az egyetem után egy jó állást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!