Kínai tudósok feltalálták a kvantumcellás lopakodó technikát ami láthatatlanná tesz.Mennyire fogja ez a hadiipart és a normál életet befolyásolni?
Figyelt kérdés
Radar röntgen szkenner kamera nem mutatja ki ha valaki vagy valami ezt az anyagot használja.
Hadiipar fogja kémkedésre használni vagy más szolgáltatóipari szektorban fog elterjedni?
2023. dec. 21. 13:37
2/8 anonim válasza:
Tiktok...ez aztán a megbízható forrás.
3/8 anonim válasza:
Te ne kételkegyé kínaiba. Én lenni pekingi kacsa iten pesten. Én neked ülök előted gépnek. Látol te engem nekem? Nem lától? Na látod!
4/8 anonim válasza:
Mi van, Harcos Csirke, a kutya kirágta a vesszőt a laptopról?
5/8 anonim válasza:
Akkor most vegre mar lathatatlanna valunk az UFO-k elol? Mert mar nagyon idegesit ez a szippanto hang a szomszed lakasban.
6/8 anonim válasza:
Igen látni vagy nem látni minket ebben fogunk nézni titeket és kamerázni, amikor előrántjátok a lompost és megy hacacáré.
7/8 anonim válasza:
A Yautják évszázadok óta használják ezt a tecnológiát,csak le kellett másolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!