Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha nincs túlvilág, akkor...

Ha nincs túlvilág, akkor akiket eddig ismerek a szüleimet, barátaimat, ismerőseimet stb. többet soha nem fogunk velük találkozni halálunk után?

Figyelt kérdés

Lehet akkor ebben az életben akiket megismertem és velük tudom le az életemet, halálunk után mindenki megy a saját útjára? Ha létezik reinkarnáció is.

Többé nem látom őket?

2023. dec. 10. 19:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10

"Aztán önmagadnak plusz valakiknek felteszed ugyanezt a kérdést valamilyen formában."

Ezt mikor?? Halálom után? Azt nehezen kétlem, mert olyankor ez már felesleges, mert akkor már zajlik minden magától a forgatókönyv szerint.

2023. dec. 11. 02:47
 12/24 NTBS ***** válasza:
Ha van Feltámadás, akkor mindenkivel találkozni fogsz.
2023. dec. 11. 05:11
 13/24 anonim ***** válasza:
45%

Emlékezni se fogsz rájuk nemhogy találkozni akarnál veluk

Ugy elfelejted oket mintha sose lettek volna

2023. dec. 11. 05:58
 14/24 anonim válasza:
Abban hinni, hogy a halál után nincs semmi ugyanúgy hit, csak még annyi esze sincs az illetőnek hogy ezt felfogja. Az egyetlen őszinte válasz, aminek van némi értelme, hogy fogalmam sincs.
2023. dec. 17. 01:39
 15/24 anonim ***** válasza:

Vallásosoknak egy rejtvény:

Tegyük fel, h van mennyország, ahová a jók kerülnek és pokol, ahová a rosszak.

Mondjuk én jó ember vagyok, tehát a mennyországba kerülök. Van egy ember, akit nagyon nagyon szeretek, de ő a bűneiért a pokolra jut. Hogyan lesz nekem a mennyország tökéletes, ha akit nagyon szeretek nem lehet ott velem?

2023. dec. 17. 10:10
 16/24 anonim ***** válasza:
A mennyország nem a földi élet, emlékezni se fogsz a földi életre, ott más tudatállapotban leszel, nem fogsz függeni senkitől meg semmitől
2023. dec. 17. 10:19
 17/24 anonim ***** válasza:
#16 magyarán a mennyország egy átverés, hiszen mindent és mindenkit elfelejtesz, ami és aki addig boldoggá tett. Mindent elfelejtesz, ami miatt te önmagad vagy, ami miatt olyan ember lettél, aki megérdemli a mennyországot. Egyre kevésbé tetszik a dolog.
2023. dec. 17. 13:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Akkor mar nem fogsz fuggeni senkitol
2023. dec. 17. 14:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Élni kellene, nem azon lovagolni amit nem tudunk és nincs rá hatásuk.
2023. dec. 19. 18:41
 20/24 A kérdező kommentje:

19

Talán tiltott dolog néha az elmélkedés? :P

2023. dec. 19. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!