Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A halottak látják fentről...

A halottak látják fentről valahogy az élőket?

Figyelt kérdés

2023. nov. 25. 17:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%
Ha igen akkor remélem minél előbb meghalok még fiatalon, van pár csaj akit megnéznék mesztelenül
2023. nov. 25. 19:28
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
MEZ ,nem mesz...meztelen,vagyis nincs rajta mez,ruha.
2023. nov. 25. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

Nem csak felülről látják, hanem belső nézetből látnak. Látnak a szemeddel, hallanak a füleddel, érzik az illatot, amit érzel. Éreznek a bőröddel és éreznek a nyelveddel.

Sőt minden ember érzékeivel rendelkeznek. Hibátlanul olvassák a gondolatot.

Egyedül az anyagra nem bírnak befolyással. Nem emelhetnek, nem szállíthatnak. Amire befájással vannak, azok az élők lelke. Ezt a képességüket nem veszítették el.

Félre ne értsetek, mert azok, akiket holtnak láttok nagyon is élők, csupán nem a mi idősíkunkban élnek, hanem az ezt megelőző idősíkokon. Ám vannak olyanok is, mint mi voltunk az ezt megelőző idősíkokon. Tudtunk mindent, láttunk mindent, aztán megszülettünk és nem emlékszünk semmire sem az ezt megelőzőkből.

Senki sem hal meg, hanem mindenkinek betelik az ideje. A saját életében bárki bármikor visszatérhet. Újra leélheti, de változtatni csak kevesen változtathatnak rajta.

Így tehát nincsen halott ember, hanem az idő van, aki elvágja egymástól az élőket. De nem csak elvágja az élőket, hanem új élőket is beenged az idősíkunkba.

Mert az idő az Isten egyik megnyilvánulása. Érinteni lehetetlenség, ám mindenki megtapasztalja.

Emlékeinkben az életünk előtti emlékeink nem mutatnak mást, csak a semmit. Ezzel a tudással születik az ember, hogy felismeri a semmit. Isten ezt a tudást minden embernek megadta, hogy minden ember tudja, hogy milyen lenne Isten nélkül a világ. Ha pedig eljön a halál pillanata, akkor oda jutunk el, ahol nincs semmi. csak mi vagyunk, ám teremthetünk. Ha pedig teremtünk megértjük, hogy mi vagyunk Isten. Egy Isten van csupán és mind ugyanazzá az egy Istenné válunk. Nem felüliről vagy alulról vizsgáljuk az élőket majd, hanem úgy, ahogy Isten is teszi: Belülről.

Aki pedig mindezt megérti olyasmi gondolatvilágban találja magát, mint a Jézus. Az ember ezt életében is megértheti és maga is Krisztusi gondolkodásra tehet szert. Aki ezt a szintet eléri, az pontosan tudja, hogy az értelemre jutott ember az, aki képes szolgálni Isten akaratát.

Holtak voltunk és íme élünk. A Teremtő pedig megadta nekünk, hogy életünk lehessen önmagunkban. Így oszthatom meg veletek azt a bölcsességet, hiszen egy vagyok veletek, ám életem van önmagamban. Isten vagyok.

Hiszen meg van írva:

"Nem tudnak és nem értenek semmit, sötétségben járnak, a föld alapjai mind ingadoznak. Azt mondtam ugyan, istenek vagytok, a Felséges fiai mindnyájan, mégis meg fogtok halni, mint a közemberek, és elhullotok, mint bármelyik főember. " (Zsoltárok 82: 5-7)

2023. nov. 25. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
21%

Alulról.

És nem.

2023. nov. 25. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:
19%

Nem egészen. De fogjuk rá.

Akivel te akarsz beszélni, csak kb 2 hete halt meg. Még nem hagyta el ezt az idővonalat, szóval van rá mód.

2023. nov. 25. 23:44
 16/22 anonim ***** válasza:
20%
Igen, azt is látják hogy a wc-n ülsz, vagy hogy felemás zokni van rajtad, úgyhogy mindig tiptopnak kell lenned.
2023. nov. 26. 00:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező én voltam már halottlátónál mikor papám elment, de inkább ne akarj halottakkal beszélni félelmetes ,de nekem jó okom volt rá más különben eszembe se jutott vna
2023. nov. 26. 20:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Akkor én is elmegyek halottlátóhoz. Drága?
2023. nov. 27. 08:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Attól függ szerintük hogy mit akarsz
2023. nov. 27. 11:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. nov. 27. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!