Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy Leány elesik/megbotlik,...

Ha egy Leány elesik/megbotlik, és a Fiú barátja ágyára esik, akkor onnan az már szerelmi❤️ vagy még mindíg baráti Kapcsolat😀?

Figyelt kérdés

Potos leírást akarok kapni, ugyanis Én ehhez nem értek. Ti mit gondoltok erről?

Köszi!

2023. nov. 15. 08:55
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*Pontos
2023. nov. 15. 08:56
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ, ráesik-e az ágyon fekvő meztelen barátja puszta nemiszervére.
2023. nov. 15. 09:00
 3/17 anonim válasza:
94%

Hány eves vagy? 12?

Képzeld, multkor megbotlottam, ráestem nagyapám ágyára amíg a mamámnak segítettem ablakot mosni.

Ha hiszed, ha nem, nem lettem szerelmes a nagyapámba.

2023. nov. 15. 09:04
 4/17 anonim válasza:
92%
Hat szerintem te titkon arra vagysz inkabb, hogy veletlen megbotlasz es a fiu fark*aba esel bele vagy ha a fiu resztvevo vagy arra, hogy veletlen megbotlik es a fark*dba esik bele az agy helyett 😀
2023. nov. 15. 09:07
 5/17 A kérdező kommentje:

16/F. Ezotériába írtam VOLNA.

Csak azt elfelejtettem hozzáírni, hogy ilyen esetben mi a teendő. Amúgy, a Haverokkal filozofálunk erről, egy interneten olvasott Könyv után😀

2023. nov. 15. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Akárki esik el bárhol, akkor is baráti marad a kapcsolat, ameddig az egyik fél nem kezd többet érezni a másik iránt, de onnantól se lesz szerelmi kapcsolat, hiszen egyoldalú.

Akkor beszélhetünk szerelmi kapcsolatról ha kölcsönös romantikus érzéseket táplálnak egymás iránt.

Ez akkor is lehet ha valaki soha nem esett el. De előbb utóbb találkozni fognak egymás ágyával valószínűleg.

2023. nov. 15. 09:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olvastamÉn azt a könyvet, a barátom olvasta. Nem ismerem a Szerzőt, címet.
2023. nov. 15. 09:11
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Ne olvassatok ezoterikus könyveket, mert csak rohasztja az agyat és fogékonnyá tesz a hazugságok befogadására és könnyebben átvághatók lesztek.

Ne ezoterikus könyvekből tanuljatok csajozni. Legyetek figyelmesek, romantikusak, hallgassátok meg őket, mutassátok ki a szeretetet és a lányok meghálálják.

2023. nov. 15. 09:14
 9/17 anonim válasza:
94%
🤦‍♀️ Megvilágosodtam! A múlt héten estem egy mocskosul nagyot mikor a buszhoz futottam, ezek szerint én szerelmes vagyok a járdába! Én eddig semleges kapcsolatot ápoltam az említett járdával, de ezek után el kell gondolkodnom, mert még belém is hatolt, mármint a tenyerembe egy éles kavics a járdáról, de ha a kérdésből indulok ki, lehet már terhes is vagyok😱...
2023. nov. 15. 09:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés inkább a humor kategóriába való.
2023. nov. 15. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!