Elképzelhető hogy bevonzom, hogy keressen, ha sokat gondolok rá?
Van egy lány, akit nagyon szeretek, de sajnos mindig összeveszünk, lassan 2,5 éve megy ez, még nem sikerült összejönni sajnos vele.
Az eddigi összeveszések nem tartottak tovább 1 hónapnál, mindig ő keresett, mert én nem is tudtam, tiltott mindenhol. Rengeteget gondoltam rá ezek alatt az idők alatt, meg most is, mióta összevesztünk.
Az első ilyennél, majdnem pontosan 2 éve volt, hogy írtam neki másik telefonról, de ő közben elhagyta a sajátját, szóval nem kapta meg, mégis aznap keresett pár órával rá, pedig nem tudhatott az üzenetemről. Valahogy megérezzük hogy a másik mit csinál, először véletlennek gondoltam de rájöttem hogy ennyi véletlen nem lehet. Volt például hogy mondta hogy nézett egy filmet a tvben este, megkérdeztem melyik nap és mikor volt kb. Mert mint kiderült én aznap este arról a filmről álmodtam, egy régebbi film, nem szoktam filmekkel álmodni amúgy. Volt hogy néztem az ablakból egy hegyet, ő 100 kmre volt tőlem, mondtam neki hogy milyen szépen látszik ma, és mondta hogy ilyen nincs, ő is épp ezt nézi.
Arra szeretnék kilyukadni, hogy ezek szerint eddig beválhatott ez ha sokat gondoltam rá újra felkeres? Vagy csak hiányoztam neki? Mert egész nap rá gondolok szinte, nem tudom kiverni a fejemből, lehetséges hogy ezt ő valahogy megérzi?
9-10
Lehet hogy hülye vagyok, sőt sokan mondták is már emiatt, de sajnos megszerettem és a kérdésben kiírt dolgok (meg azokon kívül is voltak, csak nem mind jutott eszembe) miatt úgy gondolom/gondoltam hogy ő különleges, amolyan lelki társ féle, és nem szabad hagynom veszni, bármit meg kell tenni érte.
Szegeny fejed!
Mit kene tegyél ? Kérj segítséget!
Addig is járj ki a házból es próbálj ismerkedni más csajokkal hogy ne ezt a malomárok nemiszervű nőt hidd a lelki tarsadnak aki tapos, akibe mindenki “belefolyik”
Több mint valószínű hogy tévedtél, beleláttál egy rossz kapcsolatba sok mindent, mert te úgy akartad látni
Sajnos ha ennyiszer elő tud teged rángatni, mar nagyon lenézhet nem is néz férfinek, mert egy igazi férfi ilyet nem nézne el, csak egy meleg, vagy impotens
Hiaba zavarod el, ha alig várod hogy visszajöjjön. Semmit se ér.
Szerintem most ezt kell megéld a karmád szerint hogy kispöcsnek vagy nézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!