Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon törékeny az életünk,...

Nagyon törékeny az életünk, az egészségünk. Nem lenne jobb jó kapcsolatot ápolni a családunkkal, a barátainkkal, az ismerőseinkkel?

Figyelt kérdés

Megbecsülni az életet.

Az életünk egy szempillantás alatt megváltozhat.

Lehet hogy semmi se marad a régiben.

2023. okt. 29. 12:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Viszont ez nem igaz a Te példáidra."

Kifejtenéd?

2023. okt. 29. 12:58
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Jóvan kérdező, pihennyé egyet.
2023. okt. 29. 13:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Az Emacs szövegszerkesztőben 30+ évvel ezelőtt volt egy automata "pszichiáter" (viccnek szánva). Lehetett vele beszélgetni, talán Elisa volt a benne lévő, mai szemmel nézve igen egyszerű algoritmus neve. A kérdező kezd rá emlékezni. Régi, szép emlékek :-)
2023. okt. 29. 13:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Próbálok komoly lenni.
2023. okt. 29. 13:27
 15/22 anonim ***** válasza:

A sz*r emberek nem változnak. Kit érdekel, hogy a DNS-em közel áll hozzá? Ő is csak egy ember, mint a többi 8 milliárd, ha egy igazi köcs*g.

Márpedig én csak azokat szeretem, azokkal beszélek, akikkel szeretjük egymást és ki is jövünk. Ha ugyanazt a faxságot kell hallgatnom valakitől újra és újra, felőle Jézus maga is lehetne, akkor is megszakítanám vele a kapcsolatot.

2023. okt. 29. 14:00
 16/22 anonim ***** válasza:
10 egyrészt én jó elemző vagyok másrészt van az a szintje a betegségnek amikor nem kell pszichiáter ahhoz hogy tudd hogy beteg a “család”
2023. okt. 29. 14:08
 17/22 A kérdező kommentje:
Másokat is hagyok válaszolni a kérdésre, válaszokra.
2023. okt. 29. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Az élet megbecsülése az is, hogy megválogatom kire szánok időt és energiát. Például olyannál nem erőlködöm, aki visszaél a bizalmammal, ellöki a segítséget, semmibe vesz. Tök mindegy, hogy családtag, barát, ismerős.
2023. okt. 29. 19:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha szociálisan rendben vagy akkor mentálisan jó vagy!

Ezen kívül igazad van nem szabadna feladni de rengetegen ezt teszik aztán sajnaltatkak magukat mindnenhol ez a fő allasuk!

Te ne légy ilyen

2023. okt. 31. 05:57
 20/22 A kérdező kommentje:

A szociális közeg egy nagyon viszontagságos dolog, mert a társadalmunk erodálódik. Én abban hiszek hogy kemény munkával vagy inkább odafigyeléssel és törődéssel el lehetne mélyíteni egy pár kapcsolatot, legyen az családi, baráti, társkapcsolati vagy bármi egyéb. Ez az a "menedék", ami szociális közegül szolgálhat egy olyan beteg társadalomban, ami már az egyént is megfertőzi. Ha valakinek erre abszolút nincsen igénye, az véleményem szerint egy szegény ember. Ugyanakkor a mennyiség a minőség rovására megy, de most már a mennyiség is, konkrétan magányos egyének tömkelege fuldoklik ebben a pöcegödörben!

De álljon itt egy nagyszerű idézet, amit remekül megfogalmazott az egyik leghíresebb pszichológusunk, azt hiszem ebben benne van a konzekvencia, hogy mire is gondolok!

"Akárhogy is van, minden kapcsolat érték, s ameddig lehet, megőrzendő ebben a rideg és egyre ridegebbé váló világban." (Popper Péter)

2023. okt. 31. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!