Nagyon törékeny az életünk, az egészségünk. Nem lenne jobb jó kapcsolatot ápolni a családunkkal, a barátainkkal, az ismerőseinkkel?
Megbecsülni az életet.
Az életünk egy szempillantás alatt megváltozhat.
Lehet hogy semmi se marad a régiben.
"Viszont ez nem igaz a Te példáidra."
Kifejtenéd?
A sz*r emberek nem változnak. Kit érdekel, hogy a DNS-em közel áll hozzá? Ő is csak egy ember, mint a többi 8 milliárd, ha egy igazi köcs*g.
Márpedig én csak azokat szeretem, azokkal beszélek, akikkel szeretjük egymást és ki is jövünk. Ha ugyanazt a faxságot kell hallgatnom valakitől újra és újra, felőle Jézus maga is lehetne, akkor is megszakítanám vele a kapcsolatot.
Ha szociálisan rendben vagy akkor mentálisan jó vagy!
Ezen kívül igazad van nem szabadna feladni de rengetegen ezt teszik aztán sajnaltatkak magukat mindnenhol ez a fő allasuk!
Te ne légy ilyen
A szociális közeg egy nagyon viszontagságos dolog, mert a társadalmunk erodálódik. Én abban hiszek hogy kemény munkával vagy inkább odafigyeléssel és törődéssel el lehetne mélyíteni egy pár kapcsolatot, legyen az családi, baráti, társkapcsolati vagy bármi egyéb. Ez az a "menedék", ami szociális közegül szolgálhat egy olyan beteg társadalomban, ami már az egyént is megfertőzi. Ha valakinek erre abszolút nincsen igénye, az véleményem szerint egy szegény ember. Ugyanakkor a mennyiség a minőség rovására megy, de most már a mennyiség is, konkrétan magányos egyének tömkelege fuldoklik ebben a pöcegödörben!
De álljon itt egy nagyszerű idézet, amit remekül megfogalmazott az egyik leghíresebb pszichológusunk, azt hiszem ebben benne van a konzekvencia, hogy mire is gondolok!
"Akárhogy is van, minden kapcsolat érték, s ameddig lehet, megőrzendő ebben a rideg és egyre ridegebbé váló világban." (Popper Péter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!