Asztral utazasba ezt meg lehet csinalni?
"Értem, hogy profinak tartod magad ebben a témában, de azért nem kell ennyire lekezelőnek lenned!"
Neked ez a rögeszméd? Kisebbségi komplexusod van, vagy mért látod bele mindenbe azt, hogy téged lekezelnek? Érdekes, hisz egy másik kérdés alatt te kötötted össze a betegségeket az emberek lenézésével...
"néha úgy érzem, hogy mások nem veszik komolyan a véleményemet."
Vajon miért? 🤣🤣
tehát itt senki sem képes kilépni a testéből és úgy tűnik nekem h rossz információkat osztanak meg a neten.
én ki tudok lépni a testemből.
nem arany fonál tartja a fizikai és az asztrális testet, hanem ezüst. az asztrális lények is legtönbbje ezüstös vagy fekete- van fekete ezüst is. de sokszor csak sima világos szürkének látom stb.
a harmadik szem az fehér, áttetsző vagy ezüstös - változni tud. az asztrálon ezüstös.
az arany fonál az az isteni lelkünket tartja a lelkünkkel össze.
Nos...az asztrálon eléggé fájdalmas tud lenni ha egy tárgyat megfogok. olyan áramütés szerű és folyamatos is tud lenni. hihetetlen de lehet fájdalmat érezni az asztrálon és amúgy szagokat és ízeket is. pl. narancslét ittam, szőlőt és csoki pudingot is ettem már.
eszközöket is be lehet kapcsolni, pl. mobil tv laptop. ez még fájdalmasabb és napokig fáj. a visszatért testemen is napokig fáj. ujj, kéz, kar, lábuj is belefájdulhat mintha folyamatosan áram alatt lenne stb.
asztrális lényeket is fogtam és az is fájt. egy lény belém jött és a fizikális testemet is birtokolta rövid ideig. kérdeztem h kérdezhetek vmit. erre a saját fejemet mozdította el nemre. nem fájt ez érdekes módon sztem fejlettebb volt az a lény.
én még nem mentem bele más testébe, de sztem csak rövid ideig lehet.
Utolso: erdekes volt a leirasod, jo volt olvasni, koszi!
Annyit hozzatennek, hogy lehet, h te ezustkent latod, de mindenki mas szinben latja. A tudatalatti is meghatarozza, ki mit es hogy tapasztal odaat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!