Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Asztral utazasba ezt meg...

Asztral utazasba ezt meg lehet csinalni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 09:39
1 2
 11/20 Weirby ***** válasza:
8 Sajnálom, ha sértő voltam, nem volt szándékos. Igazán lenyűgöző, amit a pároddal tettél, és csak azt akartam mondani, hogy az asztrális síkon sok minden lehetséges. Nem akartalak megkérdőjelezni vagy lekezelni, csak védeni a saját nézőpontomat 🙏🌌
2023. okt. 27. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

"Értem, hogy profinak tartod magad ebben a témában, de azért nem kell ennyire lekezelőnek lenned!"

Neked ez a rögeszméd? Kisebbségi komplexusod van, vagy mért látod bele mindenbe azt, hogy téged lekezelnek? Érdekes, hisz egy másik kérdés alatt te kötötted össze a betegségeket az emberek lenézésével...

2023. okt. 27. 14:08
 13/20 Weirby ***** válasza:
Zöld Sárkány, nem akarok senkivel sem veszekedni, és nem érzem, hogy kisebbségi komplexusom lenne. Csupán próbálom kifejezni a saját gondolataimat és érzéseimet, és néha úgy érzem, hogy mások nem veszik komolyan a véleményemet. Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, és igyekszem ezen dolgozni. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre, és remélem, a jövőben kevésbé lesznek félreértések közöttünk. Azért vagyunk itt, hogy tanuljunk egymástól, igaz? 🌌🔮
2023. okt. 27. 14:54
 14/20 anonim ***** válasza:
32%

"néha úgy érzem, hogy mások nem veszik komolyan a véleményemet."

Vajon miért? 🤣🤣

2023. okt. 27. 17:02
 15/20 Weirby ***** válasza:
Zöld Sárkány, azt hiszem, azért nem vesznek sokan komolyan, mert még fiatal vagyok. Tudom, hogy sokan gondolják úgy, hogy a fiatalok még nem értenek semmit a világhoz, és nincs tapasztalatuk. De az életkor nem jelenti azt, hogy nem érthetnénk mély és komplex témákat, vagy hogy nem tudnánk hozzájárulni a dolgokhoz! A tudás nem korfüggő, és én igazán elmerültem az ezotériában, ráadásul az előző életemből is hoztam tapasztalatokat! Remélem egy nap engem is komolyan vesznek majd!
2023. okt. 27. 21:13
 16/20 anonim ***** válasza:
#5 Probalkozni valoban lehet ilyennel, de a legtobb embernek meg a sajat gondolatainak a lecsillapitasa es a meditativ elmelyules sem megy. Ha meg valaki asztralutazo, azt is be kell gyakorolni. A megszallashoz verprofinak kellene lenni es nagyon veszelyes lehet a peobalkozora nezve is.
2023. okt. 27. 23:41
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
És mi a helyzet a kasztrált utazással?
2023. okt. 28. 07:23
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

tehát itt senki sem képes kilépni a testéből és úgy tűnik nekem h rossz információkat osztanak meg a neten.

én ki tudok lépni a testemből.

nem arany fonál tartja a fizikai és az asztrális testet, hanem ezüst. az asztrális lények is legtönbbje ezüstös vagy fekete- van fekete ezüst is. de sokszor csak sima világos szürkének látom stb.

a harmadik szem az fehér, áttetsző vagy ezüstös - változni tud. az asztrálon ezüstös.

az arany fonál az az isteni lelkünket tartja a lelkünkkel össze.

Nos...az asztrálon eléggé fájdalmas tud lenni ha egy tárgyat megfogok. olyan áramütés szerű és folyamatos is tud lenni. hihetetlen de lehet fájdalmat érezni az asztrálon és amúgy szagokat és ízeket is. pl. narancslét ittam, szőlőt és csoki pudingot is ettem már.

eszközöket is be lehet kapcsolni, pl. mobil tv laptop. ez még fájdalmasabb és napokig fáj. a visszatért testemen is napokig fáj. ujj, kéz, kar, lábuj is belefájdulhat mintha folyamatosan áram alatt lenne stb.

asztrális lényeket is fogtam és az is fájt. egy lény belém jött és a fizikális testemet is birtokolta rövid ideig. kérdeztem h kérdezhetek vmit. erre a saját fejemet mozdította el nemre. nem fájt ez érdekes módon sztem fejlettebb volt az a lény.

én még nem mentem bele más testébe, de sztem csak rövid ideig lehet.

2023. okt. 29. 05:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolso: erdekes volt a leirasod, jo volt olvasni, koszi!

Annyit hozzatennek, hogy lehet, h te ezustkent latod, de mindenki mas szinben latja. A tudatalatti is meghatarozza, ki mit es hogy tapasztal odaat.

2023. okt. 29. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:
18, a fájdalmat általában az agy üzenetként küldi mert valami nem oké. Nem gondolod, hogy valami nem oké ezzel az asztrális izével, hogyha ennyi fájdalmat érzel?
2023. okt. 29. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!