Ha kiszallok a testembol beleszallok egy masik ember testebe pl egy 20 eves amerikai fiu testebe amig o alszik, az nem szamit hogy fekete vagy azsiai, unom mar a testemet kene egy masik
2023. okt. 27. 09:39
2/20 Weirby válasza:
Az asztrálutazásról sokféle elmélet van. Általában az emberek saját asztráltestükkel utaznak a nem-fizikai síkokon. Át lehet venni egy másik ember testét, de ez a legtöbb spirituális tanítás szerint nem helyes és etikátlan. Tisztelned kell mások szabad akaratát és ne próbálgasd kontrollálni őket, még asztrálisan sem. Inkább tanuld meg elfogadni és szeretni a saját tested ahelyett, hogy másik után áhítozol.
2023. okt. 27. 09:50
3/20 anonim válasza:
Tudtommal élő ember erre nem képes, mert köti őt a saját teste. Ráadásul a képesség nem erre való.
2023. okt. 27. 10:25
4/20 Grimfox válasza:
Nem. Ezt nem lehet megtenni asztrális utazással. Ugyanúgy védve van az ő teste is az ilyesmitől, mint a tiéd, még utazás alatt is. Emellett az ő teste nem alkalmas arra, hogy a te szellemedet befogadja a természetes védelme mellett.
2023. okt. 27. 10:34
5/20 Weirby válasza:
Szerintem nem teljesen értitek az asztrális sík működését. Át lehet vándorolni egy másik testbe, csak, ahogy mondtam, nem lenne helyes vagy etikus. Nem mondtam, hogy egyszerű, csak azt, hogy a léleknek elképesztő képességei vannak. A világegyetem sokkal bonyolultabb, mint gondolnátok!
2023. okt. 27. 10:59
6/20 anonim válasza:
Asztrálutazó médium vagyok... Hidd el, hogy értem...
Illetve a másik vitatható, hogy a test nem tud befogadni másik szellemet. Megszálló szellem ellen sajnos nem mindig van jó védelem. Viszont továbbra is tartja magát az az állapot, hogy élő embert megköti a saját teste és az aranyfonala.
2023. okt. 27. 12:06
7/20 Weirby válasza:
Értem, hogy profinak tartod magad ebben a témában, de azért nem kell ennyire lekezelőnek lenned! 🙄 Már sok könyvet olvastam erről, szóval tudok egy-két dolgot, sőt láttam is már ilyet (igaz ott beleegyezéssel történt, és jó cél érdekében). Az aranyfonál persze fontos, de azért ennél összetettebb a dolog. Mindenesetre, köszönöm a szakértői nézőpontodat, remélem egy nap nyitottabb leszel az univerzum csodáira!
2023. okt. 27. 12:25
8/20 anonim válasza:
A két komment közül az utóbbi lekezelőbb, tipikus bosszú-visszaszólás. Kivel is van akkor gond? S akkor megint ez a lekezelés. Emellett vicces egy médiumra azt mondani, hogy nem nyitott. Ha nem lettem volna az és nem lett , akkor páromat nem hoztam volna vissza skizofrénná tett őrületből. Az őrület mindenki lebeszélt róla, csak én hittem benne. Visszahoztam.
Illetve pont másik kommentelőre reagáltam, hogy a testünk védelme nem ilyen egyszerű és történnek bajok.
2023. okt. 27. 13:12
9/20 anonim válasza:
*...Nem lettek volna képességeim...
2023. okt. 27. 13:12
10/20 Grimfox válasza:
Történnek bajok, de az, hogy átveszi az irányítást úgy teljesen, mint amire a kérdező utalt, az nem működik. A test, és a szellem függ egymástól, együtt fejlődnek az emberi élet során, ezért egy teljesen más testet nem fog tudni átvenni a szellem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!