Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik értenek a tenyérhez,...

Akik értenek a tenyérhez, tenyérvonalakhoz, anyajegyek elhelyezkedéséhez tenyéren! Vagytok itt?

Figyelt kérdés

2023. okt. 18. 19:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

5, 6, 8, 18,19,20 -as voltam.

nem töröltek senkit sem, csak figyelmetlen vagy, mert úgy ujjongsz a halál szó miatt.

2023. okt. 21. 01:14
 22/22 A kérdező kommentje:

Olvass vissza kérlek. Azt neked írtam, hogy "nagyon szépen köszönöm"!

És azt is, hogy teszek még fel akkor fényképeket.

Arra számítottam, hogy még folytatod az elemzést és ezért arra gondoltam, hogy majd azután reagalnék bővebben.

Később írt valaki egy kérdést, hogy az ő hozzászólását miért nem köszöntem meg.

Ebből is az látszik (abból, hogy azt több körben sem köszöntem meg), hogy egyáltalán nem ujjongtam.

És amikor a hozzászóló külön rákérdezett, csak akkor írtam neki. Mivel nem tudhatom, hogy komolyan gondolta-e.

Amúgy minimum kettő hozzászólás törölve lett!

Még egyszer jelzem: egyáltalán nem ujjongtam attól, hogy az egyik hozzászóló azt írta, hogy "death" - csak próbáltam értelmezni valahogy.

A te elemzésed továbbra is érdekel, ha még az utóbbi fényképek alapján látsz valamit, amivel ki tudod egészíteni az előzőekben leírtakat.

Azt nem tudtam, hogy korommal kellene bekenni az ujjakat, de arra most sajnos nincs lehetőség úgysem.

Jó lenne, ha még tudnád folytatni az elemzést, nagyon érdekes volt, amiket eddig írtál.

2023. okt. 21. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!