Akik értenek a tenyérhez, tenyérvonalakhoz, anyajegyek elhelyezkedéséhez tenyéren! Vagytok itt?
#12. Azért, mert nem tudtam eldönteni azt, hogy szórakozol velem vagy komolyan gondoltad, amit írtál.
Köszönöm, hogy megírtad.
Azóta gondolodtam azon, amit írtál.
Amennyiben egyszerűen azt jelentené, hogy "halál", akkor a legtöbb ember tenyerében ez látható lenne. ;)
Tovább is filóztam. A fenti megállapítást még mindig igaznak vélem, de a következők még eszembe jutottak: sokkal többet foglalkozom a halál témájával, mint az átlag és jelölheti részben ezt, részben azt, hogy vmi miatt ez a bizonyos "halál" más lesz... Máshogy állok hozzá ehhez a folyamathoz és sokat dolgoztam azon, hogy tényleg máshogy tudjak hozzáállni.
Ilyesmikre utalhat?
15 látom új vagy, általában szórakozik. De néha K jó hozzászólásai is vannak.
Troll de amúgy bírom.
#16. Nem ismerem a nickjét.
Több hozzászólás is törölve lett. :/
Akkor kire vonatkozik, hogy troll? Több is troll volt, aki írt?
én megírtam a részletes elemzésedet és nem lett törölve. látszik h hiába elemeztelek ki teljesen és hiába magyaráztam h az miért nem jelent halált. de ahogy mindenki más is csak azt akarja észre venni ami tetszik neki. valaki írta angolul a halált, jaj az hű de menőn hangzik akkor azt hiszem el. időpocsékolásnak látom h kielemeztelek és a további elemezgetéseket is.
a halál szó tettszik, azt hiszed el mint jelentést. okés, maradj gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!