Mit kívánnátok, ha lenne 3 kívánságotok?
30 - Ha háború lesz a környékeden, és bár te egészséges maradsz, de mindent szarrá bombáznak és a családodat megölik, mire mész a megjelenéseddel, meg az intelligenciával?
Te mondtad, hogy "bármit hozhat a jövő"...
Gondolom nem kötelező azon nyomban felhasználni mind a hármat.
Rászánnék egy pár napot, hogy egy füzetben összeírjak egy csomó infót és tanácsot a kamasz önmagamnak, szituációkról, lehetőségekről, emberekről, stb. Első kívánságként azt kérném, hogy legyen visszatekerve az idő 2004. augusztus 29. reggel 6 órára, annyi kivétellel, hogy a megírt füzetem változatlan formában jelenjen meg a kispárnám alatt, és soha többé senki más ne utazhasson az időben vagy tekerhesse előre vagy hátra azt. Ezzel rengeteg lelki támogatást tudnék magamnak nyújtani, megelőzhetném az elhízást, egy-két félresikerült kapcsolatot, vagy hogy anyám ellopja a pénzemet, és az első adandó alkalommal vehetnék bitcoint, a füzetből pedig azt is tudnám, hogy mikor adjam el a legnagyobb profitért. Addig megtenné egy-két kisebb lottónyeremény is. :) A füzetbe beleírnám azt is, hogy van még két kívánságom, amit a mai napig nem igazán volt még mire felhasználni annak ellenére, hogy voltak dolgok, amiket nagyon akartam, de nem kaptam meg, vagy nem jöttek össze. Egészségileg is jól voltam eddig, semmi extra nem történt. Valószínűleg valami egészséggel és párkapcsolattal kapcsolatos lenne a másik két kívánság.
Hogy világszerte tiltsák be a bikinifelső viselését. :)
A 2, 3 kívánságot még nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!