Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit kívánnátok, ha lenne 3...

Mit kívánnátok, ha lenne 3 kívánságotok?

Figyelt kérdés
Ma ezt kérdezték tőlem - és el isgondolkodtam rajta. Mit lehetne kívánni, ami a legelőremutatóbb 3 kívánság lehetne?

2023. okt. 17. 10:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%

1. Világbékét

2. Egy hétvégét Milla Jovovichcsal

3. Eltűnjön Holdfényvarázs az oldalról

2023. okt. 17. 14:07
 22/35 anonim ***** válasza:
57%

Most teljesen komolyan beszélve. Egy 3 kívánságot teljesíteni tudó valami tud teljesíteni kombinált kívánságokat is, csak úgy kell megfogalmazni, hogy 1 kívánság legyen. Sőt, pl. az anyagi vágyakat végtelen pénzzel ki lehet elégíteni.

Ezek alapján:

* Nagyon hosszú, békés, boldog élet, sírig tartó kamaszkori jó egészséggel és kinézettel, magamnak, és a számomra fontos embereknek.

(kombináltam: hosszú élet + béke + boldogság + egészség + élethosszig ifjúság, mindezt magamnak és a számomra fontos embereknek kérem, 1 db kívánsággá kombinálva)

* Család [nem azonnali szerelmet kérek a semmiből, csak azt, hogy a hozzám illő embert, mivel biztosan létezik, lehetőleg azonnal találjam meg].

* Kifogyhatatlan pénzes zsák.

(ebből minden, anyagi jellegű vágy kielégíthető, de mivel a pénz nem jelenik meg azonnal, csak amennyit kiveszek, így nem következik be végtelen infláció)

2023. okt. 17. 14:28
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

Rajtam kívül álmaim nője maradjon a Földön a többi ember tűnjön el.

Egész nap szexeljünk rengeteg gyereket csinálva.

Így népesítsük be újra a Földet.

2023. okt. 17. 14:34
 24/35 anonim ***** válasza:
64%
23 - És utána a saját lányoddal fogod a Földet tovább népesíteni, vagy a testvérek csinálják egymás között?
2023. okt. 17. 14:41
 25/35 anonim ***** válasza:
51%
Ádám Évánál is ugyanez volt a szitu mégis benépedült a Föld.
2023. okt. 17. 14:46
 26/35 anonim ***** válasza:
19%
25 - Ez magyarázatot ad az emberi intelligencia állapotára.
2023. okt. 17. 15:04
 27/35 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos a tiédre is utolsó.
2023. okt. 17. 15:42
 28/35 anonim ***** válasza:
16%

27 - Talán inkább annak kellene címezned, aki a saját gyerekeivel akar szaporodni, okoska ;)

Gondolom te is egy ilyen esemény végterméke vagy, azért nem látsz ebben kivetnivalót :D

2023. okt. 17. 15:45
 29/35 anonim ***** válasza:
11 ez tok átlag kategória itthon
2023. okt. 17. 21:40
 30/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat - érdekesek! Az enyémek:

1) EGÉSZSÉG: Életem végéig maradjak egészséges mentálisan és fizikálisan egyaránt, még egy náthát se kelljen újra átvészelnem és semmilyen betegségre ne legyek fogékony.

2) MEGJELENÉS: Életem végéig maradjon esztétikus megjelenésem, amihez tartozzon 190 centis magasság, szőrös mellkas, 18-as intim méret, kisportolt test kék szemmel és barna hajjal.

3) INTELLIGENCIA ÉS NÉZŐPONT: Életem végéig képes legyek komplexitást átlátni, elemezni, megfelelő módon döntéseket hozni és alapvetően pozitívan gondolkodni.

Bízom abban, hogy ezeket meg tudom kapni a sorstól - ha ez a 3 megvan, akkor bármit hozhat a jövő, tudni fogok reagálni rá (legalábbis most azt hiszem :) )

2023. okt. 18. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!