Nem hiszek a természet feletti dolgokba keresem a logikus magyarázatot ismerős vett egy házat, mesélte ne ijedjek meg vannak furcsa zajok csak nevettem viszont valoban, lèpkedèsek, kulcs csörgès kaparás kopogás láttam egy macskát bent?
Megmondtam, hogy ne keress!
- A macska -
Vekem hasonlo vollt csak nállunk kutyával. Bemegyek a házba játszottam kicsit a kutyával jó húsos német juhász. Mondom haveromnak te a kutyád egyre nagyobbakat harapott a játékba. Mondja erre Miről beszélsz Eszter millyen kutya???
A frász is elkapott. Aztán rá adásul láttuk hogy a hâtsó kis ajtó nyitva volt. Szellemkutya vajon?
Szkeptikusok azota de tudnak rá magyarázatot mondani.
1.
Az az a penésszel kapcsolatos megfigyelés még vitatott. Oda is van írva.
Arra persze egyik hű de tudós szkeptikus sem fog értelmes választ adni, hogy ha a penésztől hallucinálnak, akkor miért lát két egymástól független személy különböző időpontokban éppen macskát.
"egyik hű de tudós szkeptikus sem fog értelmes választ adni, hogy ha a penésztől hallucinálnak, akkor miért lát két egymástól független személy különböző időpontokban éppen macskát."
. Nagyon egyszerű a válasz: nem igaz a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!