Internetkihagyást tapasztaltatok már bizonyos személyek esetén?
Nálam ugyan ez van, csak nem anyám állítja le, hanem én és nem én vettem észre,hanem az ismerőseim. Ha a közelükbe mentem elkezdett akadozni az internet.
Egyszer bementem az okmányirodába és felidegesített az egyik alkalmazott, azt hittem felrobbanok. Neki is leállt a számítógépe meg a másik kettőnek is aki mellette volt. Olyan is történt, hogy kamerán keresztül beszélgettem egy ismerősömmel és hirtelen lekapcsolt a gépem, mikor
vissza hívtam azt mondta az övé is magától lekapcsolt. Még régebben elmentem aura fotózásra és ugye rá kellett tennem a kezem valami érzékelőkre, ahogy hozzá értem azonnal lekapcsolt a gép. A feszültség biztos befolyásolja a kettes jól írta. Azon kívül még nem tudom mi,talán a magasabb rezgésszint vagy egy entitás jelenléte.
4-es azt tudni kell , hogy pár hónapja volt egy kisebb balesete.
Amúgy egyes, nem ért annyira a szgépekhez
Röntgen? Vagy már nincsenek ilyesmi 'mellekhatasai'?
Amúgy előfordul, ha feszült az egyik családtagok O is okoz hasonlókat. De csak a gyengébb áramkörökkell. Pl kis szr filléres elemes lámpán amit hangulat fénynek használok.
Akkor inkább az az oka.
Volt egy gyerek akinek a gépe szrt be miatta. Mármint akadozott a játék. Amíg vizsgálták. +2 hét
Se előtte se utána sem tapasztalt hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!