Mit gondoltok arrol rejtélyről vagy talán creepy pastárol ami arrol szól hogy az erdő mélyén lehet látni lépcsőket?
Csak ma hallottam róla egy horror story-ban, hogy vannak ilyenek, elvileg az erdő mélyében, messze mindentől lehet látni ritkán random lépcsőket, vannak olyanok amik tökéletes, szép állapotban vannak, meg olyanok amik régebbinek tűnnek, és ezek a lépcsők nem vezetnek sehova, csak úgy vannak ott. Persze tudom hogy nem kell mindent el hinni, csak én inkább az az ember típus vagyok aki nm igen hisz az ilyesmikbe, de ameddig nincs rá bizonyítek hogy ilyesmi nem létezik addig ki tudja, meg hát el kezdett érdekelni a téma, mert elég érdekesnek tűnik szerintem. Neten összesen két oldalt találtam róla és egy videót ahol kb ugyan azt el mondja a srác mint amit az oldalakon olvastam, szóval nem igen tudtam meg túl sokat, én arra lennék kiváncsi azoktol az emberektől itt akik hallottak már ezekről a lépcsőkről, esetleg láttak már ilyen "jelenséget", vagy ismernek olyat aki látott már ilyet stb...
Akik hülyeségnek tartják, és gúnybol akarnak írogatni olyasmiket hogy ő minden nap lát ilyeneket, a lépcsők elvisznek tündér országba stb, vagy csak kioktatni jött hogy mekkora egy idiótaság ez az egész annak inkább nem kérem a veleményét.
Olyanok írjanak akik hisznek az ilyesmikben, vagy többet tudnak erről, vagy akik szerint tényleg érdekes ez a téma, esetleg ahogy fent írtam szemtanúja volt már ilyesminek.
Én mindennap látok ilyen lépcsőket a buszról. Egy kolléganőm nyomozta ki, hogy egy régi, használaton kívüli zsidó temetőhöz visz fel.
Addig fel sem tűnt, mert tényleg látni belőle is egy pici részt. Városon kívül van.
Lehet valami épület maradvány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!