Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy nem...

Miért érzem úgy, hogy nem vagyok élő?

Figyelt kérdés

Minden csak a képzeletem szüleménye.

Miért érzem azt, hogy bent ragadtam egy idegen világba? Azt, hogy kikell innen jutnom mert ez nem a valóság?

Mintha álmodnék vagy nem tudom.

Egyszer vt ilyen éjjel kb. megébredtem mert valami történt s azt mondtam ez nem a valóság, csak álom.

De akkor már am fent voltam úgymond szóval nem rendes álom- álom.

Ha értitek.

Lehet butának tűnik, de nem tudom.

2023. okt. 8. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Mert felelősséghárító vagy, ezért kitalálod, hogy a világ csak a képzeleted szüleménye, így bármit is teszel, vagy nem teszel, annak úgysincs semmi következménye.

A felnőtté válás első lépése, hogy elfogadod a saját felelősségedet és onnantól megszűnnek az ilyen gondolatok. Valószínűleg még fiatal vagy, ha minden jól megy, pár év és magától elmúlnak az ilyen képzelgések.

2023. okt. 8. 12:17
 2/7 anonim válasza:
28%

ezt angol szóval derealization-nek hívják

ez egy mentális állapot

nekem is ez van:)

2023. okt. 8. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem pszichiáterért kiált a dolog, bár nem tudom, hogy attól jobb lenne-e. 2-es, de nem jársz?
2023. okt. 8. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Unatkozol, hogy ilyeneken gondolkodsz?
2023. okt. 8. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Öngyilkos ne legyél, nem fogsz felébredni egy másik világban
2023. okt. 8. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a lét-tudatot/élet-tudatot a tudatosság adja, nem az képzelődés (kép-zelődés).
2023. okt. 10. 01:39
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Tapasztalsz. Mint elme, belekóstoltál valamibe, ami most beengedsz, és efféle megéléssel jár. Tanulj tovább, lesz ez még sokkal nagyobb is. :))
2023. okt. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!