Na nemár! Most ez lehetséges?
ma reggel a suli felé menet megpillantottam egy érmét... Mondom a barátnőmnek:
-ahh ott egy 2dináros
De nem vettem fel, hanem rátapostam és tovább mentem. A suliban 27ből 5en feleltünk, ez egy ilyen meglepi felelés volt... Majdnem megusztam, de a tanrnő meg azt mindta, hogy akkor én is feleljek, mert akkor pont öten leszünk... 1est kaptam. Szerintetek ha felvettem volna az érmét meguszom?
Pistike és anyukája sétálnak az utcán, Pistike megpillant egy 5000 -est és mondja : fú anyu nézd mit találtam .
Anyuka mondja Pistike ami a földön van azt nem szabad fölvenni! Mennek tovább, Pistike talál egy 10000 est
nézd anya nézd mit találtam. Anyuka : ami a földön van azt nem szabad fölvenni! Ahogy mennek tovább út közben a szembe lévő oldalon látják, hogy egy idős néni elesett.
Pist anyukája mondja : Pisti ! Szaladj oda segítsd föl az öregasszonyt . Pistike : AMI A FÖLDÖN VAN AZT NEM SZABAD FÖLVENNI !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!