Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van esetleg olyan személy...

Van esetleg olyan személy Fertöd, Sopron Györ körzetében aki szellem üzéssel foglalkozik ?

Figyelt kérdés
Egy ismerösöm lakásban különös dolgok történnek amikor nincs otthon senki. Tudni szeretné, hogy ki vagy kik járnak a lakásban.
2023. szept. 23. 17:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ősi indián temető, mi más. Vagy bejár valaki a lakásba, amit csak rajtakapni lehet, vagy az egész belemagyarázás a semmibe. Egy háznak vannak hangjai, mert a hőtágulás miatt az anyagok vetemednek, reccsennek néha egyet. Nem egyből a szellemirtókat kell hívni néhány random hangtól.
2023. szept. 25. 09:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Ahogy mondta a kèrdezô nem random hangok…

Nàlam többek közt a villanykapcsoló csapòdott fel le

Ùgy hogy anyàmat vádoltam vele aki ott sem volt a helységbe ès aludt…

Ill egyedül voltam és a szekrényrôl a kis ékszeresláda lerepült nem le esett hanem 4-5 m re a szekrénytôl èrt földet

Egyedül voltam otthon játszottam…

Vannak fura dolgok amik nem hôtágulàs huzat nyikorgàs nyekergès..aki nem tapasztalja nem hiszi ilyen egyszerû

Jòmagam sem hittem ilyesmiben amig aktiv rèszese nem voltam…

Hogy a pap megszentelje a hàzat nemveszíteszvele semmit..,de lehet nyugalmat kapsz cserèbe de nem garantàlt ha nemmûködik akkor valaki komolyabbat kell talàlni

2023. szept. 25. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!