Létezhet olyan, hogy valaki a jövőbe “lát”, pontosabban megérez dolgokat?
Nem tudom honnan lehet ez.
Pl. júni 30 án a párom kocsija kiégett és előtte kb egy hónappal már folyamatosan erősen kaptam a jeleket, illetve egyre feszültebb voltam (eleve rossz a mentális állapotom de az nem olyan feszültség volt) és utólag raktam csak össze hogy az amiatt volt. Félelmetes. Még egy arra utaló álmom is volt, azelőtt kb 1- másfél hónappal. Pedig akkor még senki sem sejthette.
Többféleképpen lehetséges.
Meditáció útján mikor egyfajta módosul tudatállapotban látja a jövőt.
Jóga gyakorlatok által kiváltott hatásként mikor paranormális képességek jönnek elő és érzékeli a jövőt.
Különféle csakra aktiválós technikákkal amivel túltöltenek csakrákat majd szintén meditációs technikákkal az emlékképeket előhozzák.
Médiumi kommunikáció amikor természetfeletti vagy földönkívüli lények segítségével tudást kap a jövőből.
Legritkább az amikor a felsőbb én közbeszól, vagy olyan szintű karmaoldás van az ember életében a megvilágosodás által hogy ez a tudás is hozzáférhető a tudatos énjéhez.Így emlékszik mindenre a jövőből is, hiszen az a felsőbb életének a múltbeli része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!