Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az auralátást meglehet tanulni?

Az auralátást meglehet tanulni?

Figyelt kérdés
Hogy szabad szemmel is lássam az emberek auráját...
2010. okt. 16. 22:02
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Igazából gyereként mindenki látja az aurát. Csak egy idő után elvesztjük ezt a képességet. Nekem például szellemi fogyatékos tesóm van és rendszeresen rajzolt olyan rajzokat amik a tanárját ábrázolták ha mérges és a feje fölé fekete "ködöt" rajzolt. Ugyanezt megcsinálta anyummal is. Amúgy van egy magyar oldal is ahonnan meg lehet tanulni: [link]

Valamint az aurát tapintani is lehet. Elég könnyű, viszont nagyon fura érzés olyan bizsergető. A Szentképeken található arany glória is aura.

2010. okt. 22. 21:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Én huszonévesen tanultam meg magamtól, gyerekként nem rémlik, hogy bármi ilyesmit láttam volna. Próbálj úgy nézni embereket, mintha bambulnál, ha sokat gyakorlod egy idő után elkezd kirajzolódni egy körvonal körülöttük, arra kell megpróbálni ráfókuszálni. Nehéz, de nem lehetetlen. Valaki csak szürke árnyalatosan látja az elején, és csak több gyakorlással színesedik be. Nekem eleve színesen jött, de eddig csak akkor ment, ha teljesen nyugodt, szinte meditatív állapotban voltam, ami meg azért évente ha 1-2 alkalommal van. Valószínűleg nagyon sok gyakorlással el lehet érni ennél megbízhatóbb eredményt is, én személy szerint már nem nagyon foglalkozom a témával. Amit javasolni tudok, hogy a felét se hidd el annak, amit mások próbálnak belemagyarázni, pl az aura színekbe, meg ilyesmikbe, maximum az illető pillanatnyi lelki állapotát mutathatja, de ebből nem nagyon fogsz tudni levonni semmit a személyiségével kapcsolatban, szóval nonszensz ez alapján kategorizálni az embereket, bár ilyen elszálltabb ezósok megteszik, aztán a végén már teljesen elkattannak a maguk kis világában. Ugyanígy, ha valaki pénzt kér ilyen témában tőled, akkor attól se remélhetsz sok jót.
2015. márc. 19. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!