Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az auralátást meglehet tanulni?

Az auralátást meglehet tanulni?

Figyelt kérdés
Hogy szabad szemmel is lássam az emberek auráját...
2010. okt. 16. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
95%

Igen meglehet tanulni.Csak a provokáló és cinikus válaszolók miatt írom: Ez itt az ezotéria kategória.Sajnos egyre több az olyan válaszoló,akik nem is tudom miért vannak itt. Igaz: aki érdemben rendesen tudna válaszolni,olyan már ritkán jön ide.

Kitartást a gyakorláshoz... és sok sikert.

2010. okt. 16. 23:29
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves és korrekt válaszokat!!=)A sok Vágó Istvánnak is köszönöm azért...,elfogadom a kritikát is,de csak ha épitő,de a Tietek nem volt az!

A kisbabákra visszatérve ők látják az aurát,pl. nagyon elkezd valamire mutogatni és nevet,de Te nem látsz ott semmit a levegőben...,de Ő viszont látja,hogy ott van egy fehér gömb(elementár),és arra mutogat Vágó Istvánosok úgyse értik mi ez:D Láttam már ilyen fotót is...

2010. okt. 17. 00:36
 13/22 anonim ***** válasza:
18%

Én meg láttam fotót godzilláról, meg a medvedisznóemberről is, mégse hiszem el hogy van, csak azért mert a southpark azt állítja.

És az egyik okostojásnak megsúgom, hogy a szemünk csak egy adott frekvenciatartományban lévő hullámhosszt képes érzékelni. Gyakorlással se fogsz te mikrohullámot meg röntgent látni. Hidd el. MEg mi ez a hülyeség, hogy hangulatfüggő a kibocsátott hullámunk? Azért mert azt állítja valaki, aki ezekből él meg már el is hiszitek? A gondolkodás nehezetekre esne? A kisbabák pedig nem az aurádat látják, egyszerűen nem köti le a bamba képed, ezért nézelődik máshova, nempedig a szellemeket nézi meg a jetit a fejed mellett. Ilyet is csak egy ember találhatott ki, ugyanis még egyik baba se mondta hogy látja az aurákat meg a szellemeket meg mittomén miket... De sebaj.

Remélem jól lefognak kopasztani.

Ja és kiváncsi lennék egy olyan a negatív kritikára amit el tudsz fogadni.

De sajna az ilyen embereket lehetetlen észérvekkel meggyőzni, vakon elhisznek minden olyan dolgot, amit nem lehet sehogy se bizonyítani, mert akarnak valamibe kapaszkodni. A valóság az vagy bonyolult nekik, vagy pedig túl kiszámítható, unalmas. Ezért inkább a hithez fordulnak, ami ugye auralátást meg szellemeket meg vámpírokat meg bevonzást tud nyújtani. Ugye mennyivel színesebb ez az élet?

Kár hogy az egész egy hazugság és csak arra szolgálnak, hogy a zsebetekből a pénzt kicsalják.

2010. okt. 17. 01:20
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ezt megtanulni nem lehet, mivel ez egy "adottsag" es vele szuletett tehetseg. Elfogadom azt, hogy vannak tisztanlatok, gyogyitok, de azok kozott is az tudd igazan bizonyitani, Akinek adottsaga is megvan ehhez, mivel megtanulni nem lehet.
2010. okt. 17. 07:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kicsi voltam,olyan 10 éves, mindig láttam a színeket az emberek körül,de sose tudtam mi és olyan természetes volt nekem.

Anyunak is meséltem róla,de ő nagyon nem értette mi bajom,aztán szép lassan eltűntek a színek...

Lehet lepontozni és hülyének nézni,csak nyugodtan...ilyenek az emberek...

2010. okt. 17. 07:56
 16/22 anonim ***** válasza:

07:56

Senki nem fog lehulyezni, itt a lenyege az, hogy Te tudod azt, hogy lattad!

Tehat ezt az erzekedet tudod tovabb fejleszteni, es Neked kell megtanulni, kitapasztalni a modjat ennek, hogy hogyan tudod fejleszteni!

Aki lat valamit vagy erezz, akkor nem egy forumon kell erdeklodni, hanem bizni a lathatatlan "mesterben" es elkell kezdeni a kutatatast, a keresest, de onmagadban haladj ezen az osvenyen, ez a Te utad, s amikor valoban eljutottal mar addig, hogy megtudod kulonboztetni, hogy ez most hallucinalas vagy az igazi erzekelesed, akkor fejlesszed es amikor mar tudod is azt, akkor elkell kezdeni a gyakorlasat, de maradj csondben es elvonultan vegezzd ezt!

2010. okt. 17. 08:05
 17/22 anonim ***** válasza:

08:05

Köszönöm,úgy látszik vannak rendes emberek is!

2010. okt. 17. 08:34
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
azért mink, akiket levágópistáztál, szerintem ugyanolyan rendes emberek vagyunk! És én tudom, hogy létezhet Auralátó, jövendómondó, és Jézus, aki járt a vizen! De pld ez utóbbi olyan ritkaság, ami 2000éve nem fordult elő! Ugyanúgy vannak különleges képességű emberek, talán egy-kettő százévente az egész világon! De nem hiszek a tömegesen megvilágosult kőmüvesből lett sámánnak, a panelházi főboszorkánynak, az űrből érkezett, angyalokkal társalgó démonűzőnek se, akik párezer forintért minden gondodat megoldják! És visszatérve az igazi különleges képességű emberekre: azok inkább otthon lapulnak és szólni se mernek senkinek, mert sejtik , hogy a képességük inkább átok lenne mindenki számára
2010. okt. 17. 12:49
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
az aurát nem szabadszemmel, hanem a harmadik szemmel, a koronacsakrával látják. Van aki csak csukott szemmel tudja, van aki nyitott szemmel is.
2010. okt. 17. 17:17
 20/22 A kérdező kommentje:

nori88

Hajtogasd csak az "igazad"...,aki jártas ebben,az tudja,hogy milyen sületlenségeket irtál ide!Fogadjunk abban sem hiszel,hogy az embereknek van aurájuk..

Neked kár magyarázni,mert falra hányt borsó!!A többieknek köszönöm:)

2010. okt. 17. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!