Fuxoló kérdése:
Teleportált az árnyékom, mégis mi volt ez?
Figyelt kérdés
Mentem a városban, és hírtelen, az egyik oldalról a másik oldalra, ahonnan jött a fény átment az árnyékom, nem csak egy ideig, ott is maradt! Ahonnan jött a fény, mikor a másik oldalon kellett volna lennie.2023. szept. 4. 19:10
1/10 anonim válasza:
jézusom de idióták vannak itt!!!
3/10 anonim válasza:
Több felé fény forrás és árnyékoló tényező van egyszerre.
4/10 A kérdező kommentje:
Újra megtörtént! Rájöttem, a kocsik által teleportálnak! Vagyis a kocsi vezetői reptiliánok voltak?
2023. szept. 9. 11:20
5/10 anonim válasza:
Nem ez nem így van, egyébként viccen kívül az ember árnyékai tényleg el tudnak mászkálni. A tükörképünk pedig máshol él igencsak zord körülmények között, akár az US cimű horrorfilmben, de ezt nem verik nagy dobra, tudjatok CIA meg NASA nem akarja, hogy tudjuk az igazat.
6/10 anonim válasza:
Milyen fogyatékosok irják ki az ilyen kérdéseket???
7/10 anonim válasza:
Minden megeshet! Nekem pedig néha 2 àrnyékom van.
8/10 anonim válasza:
Én a saját árnyékommal még kufircolni is szoktam.
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem Harcos Csirke. De azért fura, hogy teleportál az árnyék! Színtiszta igazságot jöttem most megtudni, az árnyék entitárs lenne?
2023. szept. 18. 20:37
10/10 anonim válasza:
9 - Az, de a 4-es kommenttel már tùlzásba vitted 😀
A sima kérdésed és leírásod még komolyan tűnt, elvégre sok ember van azon a szinten, hogy ezt teljes komolysággal kérdezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!