Teleportálni hogyan lehet?
Teleportálás a szó szoros értelmében nem lehetséges. Egyes idegenek rendelkeznek olyan eszközökkel, amik képesek a dimenzióváltásra.
Itt egy példa:
A a kiindulópont, itt használja az eszközét és átlép egy másik dimenzióba. A másik dimenzióban megtesz 5 lépést a kiindulóponttól, majd visszatér a saját dimenziójában és már az A ponttól 5 lépésnyire van. A mi dimenziónkból nézve az eseményt ez olyan mintha "teleportált" volna. Így lehetséges.
Csak erős akaratod kell hozzá!
Elég forgalmas gyalogosút kerítésének tövébe leteszel egy 1000 Ft-os, elsétálsz 2-300 méterre, közben erősen gondolsz arra, hogy a bankó nem lesz ott, mikor sétádról visszaérsz.
Ha így teszel, elsőre sikerülni fog a pénz más zseb-dimenzióba kerülés.
Tudományos oldalról megközelítve ezt úgy gondolják, hogy olyan gép kell hozzá, ami sejtszinten lemásolja az embert, szétszedi, majd egy csatornán átviszi az adatot, és máshol egy ugyanolyan gép az alapján összerakja.
Csak kérdéses, hogy engem rak újra össze, vagy egy ugyanolyan embert, mint én? Én ha lenne már rá lehetőség, akkor azért nem akarnám használni, mert úgy gondolom, hogy másik helyen nem engem, hanem egy ugyanolyan embert rak össze, mint én. Az egyik gép engem megöl, a másik gép, meg létrehoz egy új embert, aki tökéletes másom. Külső szemlélőnek nem fogok változni, csak idő közben én meghaltam.
Ha érdekel itt egy videó, ami ennek megvalósításáról szól:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!