Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Teleportálni hogyan lehet?

Teleportálni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Kialvatlanul fura mód.
2021. nov. 22. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Leiszid magad a sárga földig. Reggel garantáltan mashol ébredsz, mint ahol voltál este:D
2021. nov. 23. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Fluxus kondenzátort nano szálacskákkal össze kötsz egy részecske rezonátorral és egy antianyag generátorral, végül rá erősítessz egy g-pont recskátort és telefonfülkéhez kapcsolod rövid zárlattal.
2021. nov. 23. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
13. az a baj ezzel, hogy csak leklónozod és megsemmisíted az eredetit, itt ha félúton kiveszed az alanyt, akkor a másik ponton is megjelenik ugyan úgy.
2021. nov. 23. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez benne a lényeg🤫
2021. nov. 23. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15. Ilyen módszerekre ahol amúgy se marad az eredetibe arra is azt tudom mondani, lehet a megjelenő alany 100% ugyan olyan mint te, de végsősoron csak te az alany fogod észlelni hogy létezel e még, vagy ha már nem lehet te se, de nyugi, senki nem fogja megtudni, hmm na szóval pár énemet elkéne küldeni melózni meg tanulni én meg élnék boldogan, hmm meg egy énhadsereg, hmm, tökéletes emberek alkotnák a világot ><
2021. nov. 23. 12:03
 17/18 anonim válasza:
74%

Attól függ melyik játékban. A World of Warcraft-ban például úgy, hogy először is mágus karakterrel kell játszanod, majd el kell jutnod olyan szintre, amin már megkapod a teleportálás képességét. Nem tudom ez jelenleg mennyi de én olyan lvl 10-15 közé tippelném. Ezután csak kiteszed az adott spell-t az action bar-ra és rákattintasz...

...Komolyra fordítva a szót: mire gondolsz? Jelenlegi tudásunk szerint, sehogy. Sci-fi-kben szoktak lenni ilyen "teleportló gépek", de tulajdonképen ha értelmezni próbálom, hogy azok mit szoktak csinálni, akkor arra a következtetésre jutok, hogy azok kvázi energiává alakítják az embert alkotó anyagot, majd egy másik helyen visszaalakítják anyaggá ...kérdés, hogy akkor az ott te leszel a B pontban vagy te megsemmisültél az A pontban, ez meg csak a tökéletes másolatod?

Vagy van még a féregjárat-elmélet, amit lehet teleportálásnak hívni. Az Einsteini fizika szernt simán létezhet féregjárat, de bizonyítékunk nincs rá és fogalmunk sincs hogy lehetne előidézni. Feltehetően rengeteg energiával. ...Hasonló ugye a hipertér, de azt nem tudom tekinthetjük-e teleportálásnak ...inkább nem.

2021. nov. 23. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Még a követkrző dimenzióban is kemény kihívás, nem hogy ilyen fejletlen semmiként, amik most vagyunk.

Egy ismerősömnek véletlen sikerült amikor be volt lsdzve.

2021. dec. 11. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!