Teleportálni hogyan lehet?
Attól függ melyik játékban. A World of Warcraft-ban például úgy, hogy először is mágus karakterrel kell játszanod, majd el kell jutnod olyan szintre, amin már megkapod a teleportálás képességét. Nem tudom ez jelenleg mennyi de én olyan lvl 10-15 közé tippelném. Ezután csak kiteszed az adott spell-t az action bar-ra és rákattintasz...
...Komolyra fordítva a szót: mire gondolsz? Jelenlegi tudásunk szerint, sehogy. Sci-fi-kben szoktak lenni ilyen "teleportló gépek", de tulajdonképen ha értelmezni próbálom, hogy azok mit szoktak csinálni, akkor arra a következtetésre jutok, hogy azok kvázi energiává alakítják az embert alkotó anyagot, majd egy másik helyen visszaalakítják anyaggá ...kérdés, hogy akkor az ott te leszel a B pontban vagy te megsemmisültél az A pontban, ez meg csak a tökéletes másolatod?
Vagy van még a féregjárat-elmélet, amit lehet teleportálásnak hívni. Az Einsteini fizika szernt simán létezhet féregjárat, de bizonyítékunk nincs rá és fogalmunk sincs hogy lehetne előidézni. Feltehetően rengeteg energiával. ...Hasonló ugye a hipertér, de azt nem tudom tekinthetjük-e teleportálásnak ...inkább nem.
Még a követkrző dimenzióban is kemény kihívás, nem hogy ilyen fejletlen semmiként, amik most vagyunk.
Egy ismerősömnek véletlen sikerült amikor be volt lsdzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!