Amikor a hitgyülisek önkívületi állapotba kerülnek, táncolnak, ugatnak, stb. olyankor hipnózis alá kerülnek?
Figyelt kérdés
Vagy van aki azt hiszi ez a szentlélek?
Ti mit gondoltok?
2023. aug. 30. 13:06
12/27 anonim válasza:
"...avagy a legvidámabb vasárnap." :DDDD
14/27 anonim válasza:
Pár feles után sok embernek menne ez.
15/27 anonim válasza:
14, ez igaz, de alkoholt senki sem vihet be. A bejáratnál konkrét átvizsgálás van, ellenőriznek mindent. Szóval bármit is csinálnak, az nem az miatt van.
17/27 anonim válasza:
Ha már misztikus vonalon közelítjük meg a kérdést, akkor inkább démoni megszállás mint "Holy Spirit". Ezt tuti nem normális állapot...
18/27 A kérdező kommentje:
Biztos vannak akik a műsor részei, be vannak avatva, az a dolguk, hogy össze vissza ugráljanak, de furcsa hogy mások egyik pillantatról a másikra vad rázkódásba kezdenek minden átmenet nélkül, valami történik ott, az biztos. Nem hiszem hogy mindenki színész, mert tudható, hogy politikusok, közszereplők is szoktak megjelenni ezejen a találkozókon
Én nem voltam még ilyen helyen, csak érdekesnek találom. Olyan, mintha elvesztenék a kontrollt a testük felett. Valaki írhatna aki már részt vett rajta, hogy mit érzett.
2023. aug. 31. 15:41
19/27 anonim válasza:
Ha nem misztikus vonalon akkor, egy része a tömegnek tömegpszichózis hatása alatt van, vannak közöttük szimpla elmebetegek akik a vallásba menekülnek és ilyenkor bekattannak, és az sem kizárt hogy vannak beépített emberek is. De szerintem ennek semmi köze szentlélekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!