Volt reiki I és II beavatás még kb 18-19 évvel ezelőtt, de nálam nem jól működik és évek óta nem használom (bár azelőtt sem sokat). Leszedhetők a reiki szimbólumok? A reiki mester, aki beavatott, távolból le tudja szedni?
Az aurából ki lehet pucolni, bármi is van ott. Ha szándékosan megvonod tőle a tápláló energiát, megszűnik magától. Plusz ha tényleg ott van, reiki 2-es-el is meg lehet találni, mert ad annyi érzékenységet. Ha a szellemi testre van valami ráaggatva, nem az aurára, az nehezebb, de még ott is lehet gyomlálni.
A látó hitelességét nem tudom kommentálni, túl sok csaló van. Ha az, akivel te találkoztál hiteles, akkor mindenképp adj a szavára.
Az avatásról származó tananyag alatt értem azt, amit kiosztanak az avatottaknak, tanulási céllal. Nagyjából amiket leírtál, hogy kéztartás, történelem, stb.
Azon voltam. Védjegyzett a neve, ezért még részletekben sem lehet kiírni, pedig olyan fogalmakból áll a neve, amiket rengeteg más helyzetben is lehet használni.
A P.J. rendszere hasonló a reikihez. A kéztartásokat pl szinte egy az egyben lemásolta a teljes kezeléshez...A szimbólumrendszer nem tudom honnan ered, lehet ő alkotta őket, de olyan rendszerhez kötötte, ami a reikiben szerencsére nincs, és pont ezért a reiki avatás(az Usui féle legalább is) kevésbé problémás. Egyébként még az energia is ugyanaz, mint a reikiben. Erősen gyanús, hogy azt gyurmázta át valahogy.
Ha nem tartod elegendőnek, nem is tudnád sikerrel elvégezni. A kétség még akkor is elront mindent, ha működő dologgal dolgozol. Nekem működött, bár tegyük hozzá, hogy elég régóta használok rituális módszereket.
Írtam, hogy magától mondta a látó.
De nem érdekel, ha nem hiszed el.
Meditálj egyet. Programozd át őket, hogy ne kapcsoljanak be random amikor nyitva van a kezed, hanem tudatos használatkor.
Amúgy miért kapcsolna be a nyitott tenyértől? Az nem olyan nyitott tenyér. A lényeg az elme, nem a testtartás.
Fiúk-lányok megmondom őszintén, hogy ezt egy akkora humbuknak érzem, az eredeti hagyományos kínai és japán gyógymódokat az ottaniak soha a büdös életben nem fogják más orrára kötni. Számomra ezekbe már belenyúlt valaki, átgondolva és kiegészítve az egész gyógyítást, maximum az alapok egyezhetnek.
Ami pedig az Univerzumot illeti, az energiát tisztán lehet kapni, mindenféle ráolvasások, szimbólumok meg mit tudom is én mik nélkül.
A technika pedig a legegyszerűbb. Mindkét talpad lent, nincsenek keresztben a lábak, kezeid a lábadon, nyitott tenyérrel az ég felé, mélyedj el magadban és tedd fel a kérdéseid, vagy meditálj.
Olyan tiszta új energia fog átsuhanni rajtad feltöltve téged, hogy ehhez nem kell egy másik földi halandó, aki ugyanabban a világban él, mint te és ki a franc tudja, hogy mit ad át neked...
Bocs még valami.
Csak 1 történet.
Kb.13 évvel ezelőtt volt egy álmom, egy óriási kereszteződést láttam, egy kék színű motort eldölve a földön ès mellette a sérültet. Hallottam a saját nevemet álmomban, mintha valaki engem keresne.
Másnap a suliban ülve ez valahogy elraktározódott a tudatalattimban, egészen addig, míg el nem kezdtem azzal a bizonyos energiával töltődni. Nem értettem, h mi az oka, de onnantól a fenekemen nem tudtam ülni és azt éreztem, hogy adott pillanatban rossz helyen vagyok. Útnak indultam teljesen céltalanul és csak arra kértem az angyalaimat, hogy mutassák az utat, átjött az infó, felkészültem.
6 buszmegállónyit sétáltam és közben elhúzott mellettem egy mentőautó, majd egy olyan csomóponthoz értem, ahol nem tudtam eldöndeni, hogy merre menjek. Becsuktam a szemem és annak az utcának a tábláját láttam, amerre mennem kellett.
Az út végén ott volt a kereszteződés, a kék motor és a sérült. Valamint az a mentőautó, amelyik azelőtt 20 perccel hajtott el mellettem..
Onnantól kezdve mint aki önkívületben van! Teljesen átadtam a testemet közvetítőként annak az energiának, ami segített azon a motoroson. Addig imádkoztam és jó formán már őt szidtam, hogy a jó büdös francba adjon már magáról életjelet, majd pár perc szugerálás után (miközben a tenyeremet felé nyitva tartottam mozdulatlanul, az egész testemben hideget éreztem és kellemes zsibogást)
mikor feltették a hordágyra, ő maga tette fel a karját a
mellkasára. Akkor éreztem azt, hogy a feladatot teljesítettem.
Tudom, hogy tudja és azt is, hogy hallott engem. Azóta is keresem őt.
Lementem az aluljáróba és ott csapódott le, hogy ez egy olyan erős üzenet volt és olyan közel kerültem az Univerzumhoz, hogy ép ésszel nem lehet felfogni!
Majd beugrott hogy ezt előző este megálmodtam és a sokktól elájultam. Ugye, ami a földi halandónak már sok volt...
Bátyámat telepátia útján mentettem meg egy gyalogos- autós balesettől.
Na, tehát az erre méltók és erre alkalmasak tudnak gyógyítani magukon és másokon is. Egy teljesen más tudatállapot, lehet tanulni, de én ezt nem tanultam, befogadó lettem rá és azt tanultam meg, hogy ezt a helyén kezeljem és angyali útmutatásokkal ebből a legjobbat hozzam ki.
Ehhez pedig az ég adta világon nem kell semmi! Elsajátítani ezeket a dolgokat pedig nem fogod tudni erőszakkal..
Tegnap nagyon bedobogott a szívem és kipróbáltam ezt: rátettem a szívre a jobb tenyeremet és arra a balt. Amúgy ez nem szokványos reiki póz, sőt, szívet közvetlenül nem is szabadna kezelni. De én a megérzést követtem. És képzeljétek, most nem volt az a restimulatív hatás, mint amit korábban tapasztaltam.
Igaz, aludni nem tudtam, mert felébresztett és az csak most jutott eszembe, hogy amikor régen reikiztem és este végeztem, akkor nagyon felébresztett, csak hát olyan régen csináltam, hogy ez teljesen kiment a fejemből és pont most jutott eszembe, amikor ezeket a sorokat írom.
Egy szó, mint száz, most már semmit sem értek. Hm. 🤷♀️🤔
Igaz, a szimbólumokat nem használtam és Istentől kértem, hogy Isteni energiával töltsön, szóval nem tudom, hogy reiki volt-e vagy más, pl saját bioenergia...
Üdv, chaos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!