Van még más paranormális ember is rajtam kívül?
Aki nem hisz benne, az ne is válaszoljon.
Vannak emberek, akik érzik, látják, vagy hallják az ittmaradt lelkeket. Én egy ilyen vagyok. Én érzem őket, és pontos leírást is tudok adni róluk. Kicsiként nem tudtam miattuk aludni, de miután egy szakember "elküldte" őket, már nem volt semmi baj. Van köztetek is ilyen?
13.
Már nincs szerintem, vagy nem úgy, ahogy hiszik némelyek. Természetfeletti röviden a mai tudásunkkal nem megmagyarázható jelenségek.
Egy középkori ember még sok dolgot nem tudott megmagyarázni, ilyen alapon szokták mondani, hogy mi sem tudhatjuk, manapság mi van még hátra, ami kiderülhet még.
Nyilván vannak dolgok, amit nem értünk teljesen, viszont mélységi szinten átlátjuk a mikro- és makrovilágot.
Nem tudjuk tagadni más élet vagy civilizáció létezését, más bolygókon, mert akkora végtelen a űr, hogy azt nem láthatjuk át.
De az okkultizmus ideje lejárt, a mai tudomány már szóra se méltat ilyeneket.
Ezoterikában alacsony tudású, képzettségű, pszichiátriai problémás emberek hisznek.
Akkor gondolom te még nemtalálkoztá olyan dologgal ami megváltoztatta volna a hitedet az ilyen dolgokban…lehet majd fogsz :)
Én személy szerint 10-tizen évvel ezelőtt szakajsztott így gondoltam énis aztán történt egy s más
A közveteln környezetemben
És a “hiszem ha látom”elszált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!