Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van még más paranormális...

Van még más paranormális ember is rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Aki nem hisz benne, az ne is válaszoljon.

Vannak emberek, akik érzik, látják, vagy hallják az ittmaradt lelkeket. Én egy ilyen vagyok. Én érzem őket, és pontos leírást is tudok adni róluk. Kicsiként nem tudtam miattuk aludni, de miután egy szakember "elküldte" őket, már nem volt semmi baj. Van köztetek is ilyen?

2023. aug. 17. 16:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
tul sok filmet neztek
2023. okt. 13. 14:46
 12/15 Non plusz ultra válasza:
Aki azt mondja ő látja a halottak lelkét az nem mond igazat és az sem aki megmondja valaki jövőjét.Nekem volt egy nyakas erdélyi kollégám pont vele voltam mikor hozzánk lépet egy jósnő és fél tette a kardinális kérdést akarod-e ,hogy mondjam a jövődet? Azt válaszolta igen ,de tudod mit mond el a múltamat! neharagudj ,de én csak a jövőt látom.Hogy akarod megmondani az én jövőmet, ha nem tudod a múltamat a jósnő igen mérgesen elment.Térjünk vissza az igazi képességekre.Már majdnem mindenki látott fejszámolokat akik több számjegyű számokkal szoroznak és egy pillanat alatt megmondják a jó eredményt más ennyi idő alatt azt tudja megmondani mennyi 6x6.Régen ezek az emberek éjjel nappal matematikával foglalkoztak és már nem kell számolniuk halják a kérdést rágondoknak a kérdésre és a végeredmény megjelenik a fejükben amit elmondanak!Ezért ilyen gyorsak a gondolatnál semmi sem gyorsabb! Más vannak olyan emberek Amerikában kutató helyeken le van takarva a szemük és többször is ellenőrzik öket ,hogy ne csaljanak és számokat,képeket mutatnak nekik és mindig eltalálja,sőt letakart szemmel bicigliznek egy Tanpályán és nem ütköznek őssze érzékelik a táblákat és meg is állnak a kellő időben és az jött ki a szem egy vizuális érzékelő ami ingereket irányít az agynak az agy értelmezi ezeket és képekké formatálja,tehát az agyunkkal látunk nem a szemünkel.A vakoknak nem mindig a szemükkel van baj ,hanem az agyukban van a látásért felelős résszel van a baj és erre a kérdésre pont ők adják meg a választ ,mert lehetséges különböző képességek legyenek embereknek.Mivel a szemükkel nem látnak,de a tapintásuk, szaglásuk vallásuk minden érzékszervük szuper képességüek lesznek.Minden ami eltér a szokványostól és nagyon sokat gyakoroljuk előbb utóbb olyan képességre tesznek szert,hogy egy átlag ember felfogni nem tudja,és sajnos ott az irigység tényező miért pont ő és ezt mindig a lusta emberek mondják.Had mondjak egy szuper titkot ami innentől már nem titok többé 'nem a tér tágul ,hanem a tudat;ezért vagyunk képesek ilyen csodákra persze csak egyesek. Még egy példa kimész külföldre persze többször mindig máshova és az egész látásod ,gondolkodásmód megváltozik hát ezért,mert amit láttál tapasztaltál tágítja a tudatodat.Aki megteheti az menjen és nem lesz ennyi buta ember és talán szebb jövök lehet.Azok az emberek akik mindig csak munkába,munkából járnak hamis világképük van és az élet elsuhan mellettük és nem veszik észre milyen változatos és szép ez a világ.
2023. nov. 17. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Szóval nem létezik olyan amit mi úgynevezünk hogy “természetfeletti”?
2023. nov. 17. 08:41
 14/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
51%

13.

Már nincs szerintem, vagy nem úgy, ahogy hiszik némelyek. Természetfeletti röviden a mai tudásunkkal nem megmagyarázható jelenségek.

Egy középkori ember még sok dolgot nem tudott megmagyarázni, ilyen alapon szokták mondani, hogy mi sem tudhatjuk, manapság mi van még hátra, ami kiderülhet még.

Nyilván vannak dolgok, amit nem értünk teljesen, viszont mélységi szinten átlátjuk a mikro- és makrovilágot.

Nem tudjuk tagadni más élet vagy civilizáció létezését, más bolygókon, mert akkora végtelen a űr, hogy azt nem láthatjuk át.

De az okkultizmus ideje lejárt, a mai tudomány már szóra se méltat ilyeneket.

Ezoterikában alacsony tudású, képzettségű, pszichiátriai problémás emberek hisznek.

2023. nov. 17. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom te még nemtalálkoztá olyan dologgal ami megváltoztatta volna a hitedet az ilyen dolgokban…lehet majd fogsz :)

Én személy szerint 10-tizen évvel ezelőtt szakajsztott így gondoltam énis aztán történt egy s más

A közveteln környezetemben

És a “hiszem ha látom”elszált..

2023. nov. 17. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!