Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kell belevágni a...

Hogyan kell belevágni a spirituálisabb szakmákba?

Figyelt kérdés

Ha például ha én ott akarnám hagyni magam mögött a fárasztó hétköznapi munkai életet és mondjuk tarottal vagy asztrológiával szeretnék foglalkozni mik lennének a lépéseim? Egy rendes bejelentett bizniszként tudna ez csak műkődni főállásként és hosszabb távon?

Kell ezekhez hivatalosan végzettség?

Ha mondjuk külföldi ügyfeleim lennének és utalva kapnám az adott összegeket azokat számon kell tartani az állam felé?

Egyáltalán hogyan és milyen módszerrel érdemes létrehozni ezt az érdeklődési irányt?

2023. aug. 6. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, ha van olyan ronda és idegesítő fejed, és személyiséged, mint az átlag jósnak és spiriből élő macának/ürgének, akkor elég ha kiírod hogy jósda, és már jönnek is a kuncsaftok. Ha normális embernek nézel ki, akkor már nehezebb lesz.
2023. aug. 9. 02:27
 12/14 hosszúhajú ***** válasza:
46%
ezoterikus főiskolákat javasolnám. az magas szintű, és hivatalos papírt ad.
2023. aug. 30. 02:44
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

"Egyébként meg olyan olyan emberek szoktam ezzel foglalkozni akik amúgy is jártasak az ezotériában, nem az hogy a hasára csap..."

Ezen most jót röhögtem. Nem az kell hozzá hanem hogy tudjon embereket átverni és elég sunyi legyen.

2023. aug. 30. 03:29
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy a te spirituális szakmád. Meditálj, úgy.

Amiket írtál nem spirituálisak.

2023. aug. 30. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!