Mi is az ezotéria?
11.
Közhelyek pufogtatása.
Ha én mondjuk összetett elektronikus áramkörök tervezésében és analízisében otthon vagyok (valójában nem csak abban), te ezt így elképzeled magadnak, hogy rendszerelméletben valami újat tudsz nekem mutatni.
Ez semmi, ilyenekkel engem ne fárassz...
A különbség persze, hogy a tudatlan világban valahogy mindig eljutnak a "kozmikus mindenhatósághoz".
A való világban mindig eljutunk a száraz fizikához.
Meg oda, hogy egyszer minden élő szervezet életének vége lesz.
És akkor nem lesz neki végtelenített szövegelése, mert nem lesz se kép, se hang.
"A való világban mindig eljutunk a száraz fizikához."
Igen igen, amit uraságod teljes spektrumában átlát és ért.
13.
Szerintem jó lenne leszokni erről, amikor valakik folyamatosan azt veszik a fejükbe, hogy nekem újdonságokat mutatnak fel.
Semmi újat nem mondtál (megint csak a szokásos...), de ezek továbbra is eldöntendő kérdések, semmit nem bizonyít pro vagy kontra.
Amit egyértelműen látunk bizonyítva, hogy aki nem bírja elviselni mások kulturált véleményét az törölteti a hozzászólásom a téma elejéről (2. vagy 3. szám alatt volt, pontosan nem emlékszem).
Aki reagált a hozzászólásomra egy irreleváns beírással (most a 3. pozícióban), persze ott virít továbbra is.
Gratulálok "ezotéria"...
Ez igazán méltó húzás volt.
Telve (egy L).
Szállj le (intelligencia).
Magas ló (két szó).
Valós tudomány? Hagyjuk...
...tehát itt nem fért el az én hozzászólásom a téma elején, melyben a normális többségi társadalomra célozgattam, "ezotérikusokat" megsértettem.
Nem hiszed el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!