Ha az emberben ugyanaz a fény van, mint a kutyában, akkor halála után is mindkettő ugyan oda kerül?
A cicád ott vár rád a szivárványhíd melletti zöld réten!
:)
A cicák sajnos sokkal rövidebb ideig élnek mint mi, ha megérte a 13-15 évet akkor már el lehet engedni nyugodt szívvel
Ilyenkor csak egy másik segíthet szerintem
Ezzel számolni kell ha macskát akar az ember
Meg azzal is hogy milyen értelmetlen hogy csak azért tenyésztik őket hogy velünk legyenek 15 évig aztán mennek el…
Persze ettől meg sokkal jobb macskával élni
Az állatok (és néha öreg fák), jellemzően az ember mellett társként jelenlévő háziállatok, - az embernek köszönhetően - elérhetik könnyebben azt a szintet, amikor lehetőséget kapnak emberi életet élni, emberként leszületni már a következő alkalommal.
Ez mostanában a statisztikailag nagyon nagy számú háziállatnak, a fejlettebb állati lelkeknek köszönhetően gyakrabban fordul elő, és sok lélek kezdi meg első emberi életét a bolygón.
Persze ez nem minden háziállatra vonatkozik, az állatnak is szükséges ezért "tennie", az "ember felé nyújtózkodnia".
én sok állatszellemet láttam.
miért kérdeztél kutyákról, ha valójában macskádról van szó?
Igen, a kutyás szöveget elfelejtettem idézőjelbe tenni.
Az Apokrif iratokban van, hogy ugyan az a fény van a kutyában, egy fűszálban is, mint ami az emberben.
Gondolom, ez arra utal, hogy a lélek, az élet energia az ugyan az, csak más a "forma".
apokrif iratban???
az apokrif azt jelenti h nem elérhető stb.
amúgy kétlem.
teljesen más minden.
még a csecsemők között is. ahogy felnő az ember, úgy alakul.
nagyon sok sík létezik és azon lények között is rettenetesen sok különbségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!