Mi van a halál után ?
Ha lehet ilyet kérdeznem szeretnék kicsit rálátni ,hogym mi is vár rám a halálom után .Átkerülünk egy másik bolygóra ? vagy valaki más testében élünk tovább ?
vagy olyanok leszünk mint születésünk előtt,hogy nem tudunk magunkról ?
Vagy csak olyan mint az alvás ?
Zuhanyozz le langyos/hidegvízzel a lefekvés előtt és ne takarózz be éjjelre. Én ha véletlen betakarózom akkor 20 percenként felkelek a nagy hőség miatt.
Takarót ha kiveszem az ágyból úgy meg megszűnik a komfort érzetem az ágyban és a hiánya miatt nem tudok aludni.
zuhanyozz le és megoldódik az általab megoldhatatlannak tűnő problémád.
A hidegvizzel rosszabb mert utana jobban erzed a meleget es az meg kva szar. Szoval nem szunik meg a megoldhatatlan problema.
Max ha veszel nekem klimat es beszereled, akkor igen.
Akkor fürödj le forró vízben.
Én nem úgy működők, hogy ha jéghideg vízzel lefürdök akkor utána melegem lesz.
Te rosszul vagy bekötve!
Nekem teljesen mindegy, sőt szokták mondani, hogy hideg vizet kell inni, mert az jobban hűt.
Persze, jobban meghűl tőle a torkom, amúgy mindegy szerintem.
Aki nem bírja a kánikulát, az egészségi állapotával van probléma.
nemtom de ha telen mondjuk kint -20 fok lenne es bent vagyok a lakasban 28 fokban es kimegyek egy szal lofszban akkor hidegnek erzem.
ha meg nyar van 40 fok es letusolok 10 - 15 fokos vizzel majd kijovok undoritoan melegebbnek erzem a levegot mint amikor nem tusoltam.
nemtom ki hogy van bekotve broder de nalad szerintem a kocsi mukodik rosszul nem az ov.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!