Valaki ismer olyan animéket, amikben a szereplők folyamatosan bajba kerülnek és izgulni lehet értük?
Death Note
Happy Sugar Life
Satsuriku no Tenshi
Boku dake ga inai machi
Grisaia széria (A "Rakuen" katonai, kiképzős, háborús, de a Kajitsu-val indul, az inkább titkosügynökös, csajokkal és egy sráccal - kvázi hárem jelleggel)
Gakkou Gurashi
Gokukoku no Brynhildr
Elfen Lied
Higurashi no naku koro ni
Inuyashiki
Madoka Magica
Mahou Shoujo Site
Made in Abyss
Serial Experiments Lain
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Tokyo Ghoul
Zankyou no terror
- Animemozi:
Hotaru no haka (Sztjánosbogarak sírja)
- Túlélő animesorozatok:
Another
Danganronpa
Btooom
Ousama Game
Mirai nikki
No.6
Tokyo Magnitude 8.0
- Nagyjából tőlélő jellegű még, színvonalas szintén:
Death Parade
Yakusoku no Neverland
Nem feltétlen kerülnek bajba mindig a karakterek, de nagyon bajosak:
Kimetsu no Yaiba/Demon Slayer, de sztm már láttad.
Angels of Death (ha bírod a vért)
Remélem segített :)
Nem tudom, milyen az ízlésed animék terén, de itt a MyAnimeListem, nézz körül. Amiket nem értékeltem a béka segge alá, azok mind nézhetők. :))
Köszi. A Kabukicho Sherlock felkeltette az érdeklődésem a magas pontozás miatt.
Azt megkérdezhetem, hogy-hogy 9-et adtál a Darling in the Franxx-ra?
7-es vagyok. Egyik első animém volt, tetszett, viszont a románc része nem az én műfajom. Egy mestermű, ezzel egyetértek, viszont nem én vagyok a célközönség. Szimplán részemről nem egy 10-es. :D
(A Kabukicho Sherlock jó választás, már párszor újranéztem. Lényegében többé-kevésbé egy Sherlock Holmes feldolgozás, de bőven tud újat mutatni. Ha szereted a krimi jellegű dolgokat, tetszeni fog.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!