Kinek működött már a menifesztáció?
Én a Law of assumption technikát használtam eddig, ezzel sikerült pénzt szereznem, meg ilyen apróságokra használtam hogy pl. A futár előbb hozza a csomagokat.
Egyszer volt egy scrác akit hónapok alatt nem láttam, csináltam egy Love spelt (szerelmi varázslat). Olyan voltam mint egy boszi, fogtam egy kis üveget és minden alapanyaghoz beletettem a szándékomat is. 4 nap múlva láttam megint őt, de több nem sikerült :((
Szóval a manifesztáció természetesen létezik, de nem a technikán függ, csak annyi kell hogy jelen időben beszélj és éld át mintha már meglenne az adott dolog.
Addig kell tettetned míg ténylegesen valóra nem válik.
Én meg nem próbáltam.
Akit tud segíthet nekem.
Ebben élek... 10 éve falom a vonzást es a rezgés témáját. Hihetetlen sok jegyzetem van már amiket az évek alatt írtam fel a vonzásról es a csodákról., Bármit be lehet vonzani..
Ne szavazzatok le, igazat írtam.. állok elébe bárkinek, ha kell segítség, akár élőben is.. szívesen segítek megérteni a vonzás törvénye titkait :)
Engem is érdekelne, hogy mi a módszereid
A rezgés a titka. Értem ez alatt, hogy át kell baromira érezned, amit kapni akarsz és tedd megtörténté. Te akarsz egy Parker tollat. Egy kis mantra : Már megvan a tollam, imádom használni, csodásan ír, isteni a színe is, stb stb... érezd a tollat.
.. Mielőtt bárki lepontozna, nem engem pontoz le, mert én ebben élek, ez csak a jéghegy csúcsa volt, amit leírtam nektek most... megtanultom alkalmazni az univerzum törvényeit :) És egyik álmom, hogy élőben indítsak egy klubot a témában :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!