Mi az az illuminati?
Oksa szóval az űrlények szabják meg hogy mien úgymond adatokhoz juthatsz hozzá mivel ha például 4 fal között születtél volna meg és élted volna le eddigi életed mondjuk például 20 évet és minden nap a szoba közepén termett egy napi adag élelem meg folyadék és amit kiszartál meg kihugyoztál magától eltűnt akkor hiába mennék át a falon és kérdezném meg tőled hogy hé mi a helyzet mert nem értenéd mivel csak a annyit tudnál mint amit az előbb elképzeltél, szóval nem tudnál beszélni meg ilyesmi... ha nem láttál életed során piros színt nem tudod elképzelni a piros színt, ha azt mondod hogy ez nem így van akkor találj ki egy új színt hátha sikerül... szóval ha mondjuk egyszer ebben a 20 évben kijönne a falból egy monitor és elkezdődne rajta egy film akkor már több információval rendelkeznél mint amit ez a szoba eddig megengedett például a monitor alakja, szine + a filmben lévő képkockák, szóval ezeket a tényeket figyelembe véve az egyetlen logikus magyarázat arra hogy az emberek megtanultak például legalább beszélni, ehez az kellett hogy azt lássuk hogy az űrlények ember alakban sétáljanak köztünk és gondoskodjanak az új adatokról, egyébként valószínűleg az űrlények segítségével a majmokból lettünk mivel ahol négerek élnek ott fekete majmok éltek,élnek pl gorilla ahol ázsiaiak ott sárga majmok ahol fehérek ott fehér majmok éltek,élnek szóval isten valószínűleg nem létezik másrészt isten azért se létezik szerintem mert a szerveink hasonlítanak a kutyáéra a macskáéra a majoméra a szarvaséra stbstb + ezek az állatok is pisilnek kakálnak esznek isznak mint az emberek
aki szerint butaság amit írtam annak ajánlom a Rúzsa Magdolna szerelem című dalt akinek esze is van az halgassa meg a Furakortól az epén tekerünket, de Furakor többi zenéjét hagyja mert butaság. egyébként ő egy sorral közli azt amit részben most én is közöltem: Nálunk minden olyan egyszerű mint Zimányi Linda
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!