Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az az illuminati?

Mi az az illuminati?

Figyelt kérdés
Mindenhol hallom ezt de gőzöm sincs mi ez.
2010. okt. 12. 14:29
1 2 3 4
 31/39 MartaGrills válasza:
0%

Oksa szóval az űrlények szabják meg hogy mien úgymond adatokhoz juthatsz hozzá mivel ha például 4 fal között születtél volna meg és élted volna le eddigi életed mondjuk például 20 évet és minden nap a szoba közepén termett egy napi adag élelem meg folyadék és amit kiszartál meg kihugyoztál magától eltűnt akkor hiába mennék át a falon és kérdezném meg tőled hogy hé mi a helyzet mert nem értenéd mivel csak a annyit tudnál mint amit az előbb elképzeltél, szóval nem tudnál beszélni meg ilyesmi... ha nem láttál életed során piros színt nem tudod elképzelni a piros színt, ha azt mondod hogy ez nem így van akkor találj ki egy új színt hátha sikerül... szóval ha mondjuk egyszer ebben a 20 évben kijönne a falból egy monitor és elkezdődne rajta egy film akkor már több információval rendelkeznél mint amit ez a szoba eddig megengedett például a monitor alakja, szine + a filmben lévő képkockák, szóval ezeket a tényeket figyelembe véve az egyetlen logikus magyarázat arra hogy az emberek megtanultak például legalább beszélni, ehez az kellett hogy azt lássuk hogy az űrlények ember alakban sétáljanak köztünk és gondoskodjanak az új adatokról, egyébként valószínűleg az űrlények segítségével a majmokból lettünk mivel ahol négerek élnek ott fekete majmok éltek,élnek pl gorilla ahol ázsiaiak ott sárga majmok ahol fehérek ott fehér majmok éltek,élnek szóval isten valószínűleg nem létezik másrészt isten azért se létezik szerintem mert a szerveink hasonlítanak a kutyáéra a macskáéra a majoméra a szarvaséra stbstb + ezek az állatok is pisilnek kakálnak esznek isznak mint az emberek

aki szerint butaság amit írtam annak ajánlom a Rúzsa Magdolna szerelem című dalt akinek esze is van az halgassa meg a Furakortól az epén tekerünket, de Furakor többi zenéjét hagyja mert butaság. egyébként ő egy sorral közli azt amit részben most én is közöltem: Nálunk minden olyan egyszerű mint Zimányi Linda

2015. jún. 9. 18:58
 32/39 anonim válasza:
2015. júl. 30. 21:17
 33/39 anonim válasza:
A győzike show bevezető introjaban is van illuminati
2016. febr. 9. 16:30
 34/39 találdki? válasza:
Az illuminati szekta (tuttom szerint) 1776 körül létezett és a céluk az volt hogy világularomra törjenek. Van egy film aminek a címe az hogy : a da vinci kód. Ebben is szerepel az illuminati. Amugy nagyon jó film ajánlom.
2016. febr. 17. 19:31
 35/39 anonim válasza:
Az Illuminati valami mindenható dolog, ami meg akarja szálni a világot. De ezt a jelképet a keresztények is használják a Mindenható Istenük ábrázolására. A három csúcs az Apát a Fiút és a Szentléleket jelképezi.
2016. ápr. 1. 19:06
 36/39 t.kos válasza:
Amikor még nem is tudtam, hogy mi ez az egész és nem is olvastam ilyen témákról, már akkor kezdtem sejteni, hogy valami nincs rendben. Teljesen magamtól kezdtem agyalni, amikor kijutottam az Egyesült Királyságba. Alapból "rabszolgának" mentem ki, hisz a pénz irányít minket. Ott meg ugye többhez hozzájut az ember. A pénz valami féle fényt és csillogást juttat az ember agyába, ami még a sötét, rossz dolgokat is megvilágítja. Ilyenkor azt hisszük milyen király minden. De mikor elkezdtem a Angliát felfedezni, kirándulni és az emberek szokásait nézni, teljesen ledöbbentem. Alapból ha a nyelvet figyeljük észrevesszük, mennyire gyenge a szókincsük. Már ez kiakasztó, de ezt most hagyjuk. Hihetetlen, hogy egy angol faluban végigmegyek és ámulva nézem, hogy minden háznál minimum 2 új autó áll, gyönyörű kerttel párosulva és persze nagy házzal. Az egész utcán egy lélek nem járkál, mert mindenki dolgozik, délután meg tespednek a kanapén a NAGY képátlójú tévé előtt, amivel táplálják az amúgy is befolyásolható felfogásukat. Látszólag mennyire jó nekik nem? Miért nem sétál az utcán? Mert jó a fizetése és meg van mindene otthon ezért minek menjen?? Logikus. Ez által már be van zárva az amúgy is börtönnek mondható világba egy jól felszerelt cellába, avagy a házba. Amire hitelt vesz fel és ezáltal még inkább röghöz kötve él. Vagy elég ha autóval végig utazunk pár városon vagy falun. Minden mellékutca zsákutcára végződik, vagy egybekötődik egy utcával, ami szintén zsákutca. Nincs kiút, mellesleg mindenhol kamera figyel. A fix traffipax meg egyenesen idegesítő volt számomra. Amikor egy héten többször végigmegyek egy utcán és tudom melyik sarkon KELL lelassítsak, rohadt idegesítő tud lenni. Semmi szabadság érzetem nem volt. Hiányzott a kiszámíthatlan rendőr a bokor mögül aki mindíg meglep, de a szembejövő villogásából tudom mi a szitu és megköszönöm és lassítok. Hülyén hangzik, de tényleg.
2016. nov. 13. 19:00
 37/39 anonim válasza:
hát ez igaziból Isten mindenlátó szeme amit egy alapitvany ellopott
2017. jan. 18. 17:35
 38/39 anonim válasza:
Dancsó Péter
2017. jan. 27. 19:18
 39/39 anonim válasza:
Egy szem egy háromszögben. Keress rá!
2017. ápr. 17. 11:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!